Ugodna terasa u sjeni drveća, ohlađen pjenušac i desert od slalodeleda vruće ljetno poslijepodne u dobrom društvu pretvaraju u opuštajući trenutak i elegantan doživljaj. Vina i pjenušac , osobno je predstavio vlasnik Vinarije Kabola, Marino Markežić, koji je istaknuo posebnu filozofiju proizvodnje vina i pjenušca koja se bazira na tradiciji i ekološkoj proizvodnji. Uzvanicima se potom obratila Josipa Jutt Ferlan direktorica hotela DoubleTree by Hilton Zagreb, istaknuvši zadovoljstvo oduševljenjem koje su uzvanici pokazali kušajući sladoled Chefa kuhinje Gorana Brnčića koji je sljubljen sa desertnin vinom Dolce Kabola . Vođeno kušanje održalo se pod vodstvom Saše Špiranca, autoriteta hrvatske i regionalne vinske scene. Istarska vinarija Kabola, utemeljena je na višestoljetnoj tradiciji obitelji Markežić koja je momjanskim muškatom započela proizvodnju vina davne 1891. Danas, Marino Markežić perfekcionizmom i znanjem te posebnom energijom i snažnom vizijom, visoko podiže ljestvicu u promišljanju i stvaranju nezaboravnih vinskih etiketa. Potvrda tome su i najprestižnije nagrade, od kojih je posljednja srebrna medalje za Malvaziju Unica na IWC (International Wine Challenge) u Londonu 2016. Godine.

Marino Markežić i Josipa Jutt Ferlan  
Marino Markezić, Danira Orešić i Saša Špiranec   Foto: Promo