Sve pizze izrađuju se od posebne vrste brašna, namijenjenog isključivo za izradu pizza. Riječ je o sitno mljevenom brašnu, kojeg koriste najbolje pizzerije u Italiji, ali i ostatku svijeta. Poseban okus pizzi daju prvoklasna mozzarela i bivolja mozzarela, premium šunka te nadaleko poznati pršut San Daniele. Kako bi svojim gostima uvijek nudili svježe i kvalitetne namirnice, pošiljka s odabranim namirnicama pristiže u Pizza bar dva puta tjedno iz Italije. Iz Italije također dolazi i Gianni Canalono, trostruki svjetski prvak u izradi pizze, koji je svoje kulinarsko znanje prenio na osoblje restorana i osmislio meni, koji će zasigurno osvojiti srce svakog gosta.
Talijanska rapsodija okusa u novootvorenom pizza baru
Sutra nam stiže pun Mjesec u Jarcu i donosi kulminaciju osjećaja: Ova 3 znaka doživjet će teška iskustva
Svi ih nose: Ogrlice s motivom školjke najtraženiji su komad nakita ovog ljeta, a jedna se posebno ističe
Ljeto nije rezervirano samo za sandale - balerinke i dalje ostaju u igri: Evo kako ih kombinirati za svaki dan