Sve pizze izrađuju se od posebne vrste brašna, namijenjenog isključivo za izradu pizza. Riječ je o sitno mljevenom brašnu, kojeg koriste najbolje pizzerije u Italiji, ali i ostatku svijeta. Poseban okus pizzi daju prvoklasna mozzarela i bivolja mozzarela, premium šunka te nadaleko poznati pršut San Daniele. Kako bi svojim gostima uvijek nudili svježe i kvalitetne namirnice, pošiljka s odabranim namirnicama pristiže u Pizza bar dva puta tjedno iz Italije. Iz Italije također dolazi i Gianni Canalono, trostruki svjetski prvak u izradi pizze, koji je svoje kulinarsko znanje prenio na osoblje restorana i osmislio meni, koji će zasigurno osvojiti srce svakog gosta.
Talijanska rapsodija okusa u novootvorenom pizza baru
Najčitanije
Najnovije
Pravo porijeklo Momčila Bajagića Bajage? Rođen u Hrvatskoj, a mnogi misle da je iz Srbije – njegovi korijeni kriju tajnu
Valentina iz 'Ljubav je na selu': 'Mama mi je rekla da se prijavim u show, a kod Dejana mi se svidjelo...'
Ovaj poznati Srbin je zet Mile Kitića: Godinama voli njegovu kćer, a bodrio ga je i u Areni Zagreb

