Jedna od posebnosti Dubravkina puta je oduvijek povezanost restorana i vina. Ovdje se oduvijek ulaze mnogo truda i ljubavi u stvaranju jedne od najvećih i najpriznatijih ponuda vina u Hrvatskoj, od kojih veliku većinu toče na čaše. Ustrajno se radi na poboljšanju kolekcije više od 500 različitih vina iz svih relevantnih svjetskih vinskih regija, uz naglasak na nevjerojatnoj raznolikosti i kvaliteti koju nude hrvatska vina. Zbog svega navedenog, ne čudi što je restoran krajem studenoga u goste pozvao čak 6 renomiranih vinara. 'S obzirom da se u Zagrebu 25. i 26. studenog održava Medunarodni festival vina i kulinarstva Vino.com, te da će mnogi ljubitelji vina u ovome periodu boraviti u gradu, odlučili smo za njih organizirati dvije jednako interesantne ali različite večeri. 25. studeni je  tako rezerviran za vina Bibich, Trapan i Ščurek, a 26. za vina Tomić, Krauthaker i Coronica.” Kaže Tihomir Purišić, sommelier restorana.  

Tako 25. studenog restoran organizira večeru pod nazivom Priska and the boys u kojoj će šefica kuhinje Priska Thuring, kao jedina dama, predvoditi interesantan tim muškaraca kojega čine poznati chefovi Barbieri, Manucci i Udovičić te vinari Bibich, Trapan I Ščurek. Osim njih, uz Prisku će i ovu večer biti desetak članova njezinog vrijednog tima sa kojima svakodnevno radi. Večer je zamišljena kao opustena zabava u kojoj se degustiraju vina, uziva u zanimljivom finger food-u i glazbi DJ-a Jazzozo-a.
Zatim 26. studenog je na rasporedu večera nešto ozbiljnijeg karaktera po kojima je restoran vec odavno poznat. Naime uz autorski kompleksni menu od 6 slijedova sljubiti ce se vina trojice vinara – Krauthaker, Tomić i Coronica. Nakon same večeri slijedi najinteresantniji dio, a to je otvaranje zanimljivosti i vrijednosti iz poznatih podruma.
Foto: Promo