Pitate se kako je bilo na prvoj StoryGourmet radionici? Bilo je mirisno, ukusno i zabavno, začinjeno odličnom atmosferom i neizostavnim sastojcima za kreativna i maštovita jela koja nude poseban gastronomski užitak. Održana je prva StoryGourmet kuharska radionica u suradnji sa Somatom i poznatim chefom, vlasnikom bistroa RougeMarin i suradnikom magazina StoryGourmet Marinom Medakom. Oduševljenim polaznicima chef Marin Medak otkrio je tajne sastojke i brojne zanimljivosti pri spravljanju jela, a glavna urednica StoryGourmet Zrinka Ferina osvrnula se na zajedničku suradnju stvaranja magazina te na važnost kuharskih radionica i poticanje edukacije u gastronomiji. Cijelo događanje odvijalo se u prekrasnom prostoru Kuhaone u samom srcu Zagreba, a glavna misija ove radionice bila je educirati polaznike kako jednu namirnicu poput ribe i piletine iskoristiti na više načina te sa što manje sastojaka pripremiti različita i vrlo ukusna jela. Polaznici su imali priliku naučiti i kako se pravilno filetira riba te koja se sve ukusna jela od ribe na brzinu mogu pripremiti.
Kuharska radionica magazina StoryGourmet powered by Somat oduševila polaznike
Najčitanije
Najnovije
Silvija iz ‘Braka na prvu’ obrušila se na ministra Glavinu: ‘Zar pjesma vrijedi manje od utakmice?’
Srpski bogataš o glasinama da čeka dijete s Milicom Todorović: Ime mu se ranije vezivalo uz hrvatsku misicu
Miroslav Ilić ekskluzivno: ‘Prvi sam zapjevao u Zagrebu poslije rata, a s Mišom Kovačem me veže posebna priča…’