Pitate se kako je bilo na prvoj StoryGourmet radionici? Bilo je mirisno, ukusno i zabavno, začinjeno odličnom atmosferom i neizostavnim sastojcima za kreativna i maštovita jela koja nude poseban gastronomski užitak. Održana je prva StoryGourmet kuharska radionica u suradnji sa Somatom i poznatim chefom, vlasnikom bistroa RougeMarin i suradnikom magazina StoryGourmet Marinom Medakom. Oduševljenim polaznicima chef Marin Medak otkrio je tajne sastojke i brojne zanimljivosti pri spravljanju jela, a glavna urednica StoryGourmet Zrinka Ferina osvrnula se na zajedničku suradnju stvaranja magazina te na važnost kuharskih radionica i poticanje edukacije u gastronomiji. Cijelo događanje odvijalo se u prekrasnom prostoru Kuhaone u samom srcu Zagreba, a glavna misija ove radionice bila je educirati polaznike kako jednu namirnicu poput ribe i piletine iskoristiti na više načina te sa što manje sastojaka pripremiti različita i vrlo ukusna jela. Polaznici su imali priliku naučiti i kako se pravilno filetira riba te koja se sve ukusna jela od ribe na brzinu mogu pripremiti.
Kuharska radionica magazina StoryGourmet powered by Somat oduševila polaznike
Sutra nam stiže pun Mjesec u Jarcu i donosi kulminaciju osjećaja: Ova 3 znaka doživjet će teška iskustva
Svi ih nose: Ogrlice s motivom školjke najtraženiji su komad nakita ovog ljeta, a jedna se posebno ističe
Ljeto nije rezervirano samo za sandale - balerinke i dalje ostaju u igri: Evo kako ih kombinirati za svaki dan