Kulinarska radionica koja je zainteresirala veliki broj posjetitelja je radionica chefa Marka Palfija i zagrebačkog hit restorana Mundoaka Streetfood, koju je predstavio novi magazine StoryGourmet. U povodu skorog otvorenja filijale Mundoake u Čakovcu, Marko Palfi se inspirirao tradicionalnom kuhinjom Međimurja te je na StoryGourmet radionici pripremao pileći parfait te gusju jetru uz brioche od prirodnog kvasca, međimurske trgance s gljivama i telećim brizlima, te kao posljednje jelo kuhanu govedinu s kozjom skutom. Pripremu ovih sofisticiranih jela posjetitelji su pomno pratili te su recepte s lakoćom usvojili i vjerojatno će ga u nadolazećim blagdanima pripremiti i u svojim domovima. Na samom festivalu posjetitelji su mogli uživati u čak 32 kulinarske radionice chefova, blogera, gastro stručnjaka i zaljubljenika u ukusna i originalna jela te 11 vinskih radionica.
StoryGourmet radionica oduševila posjetitelje Festivala hrane i vina
'Djevojčice u njenom razredu...': Karleuša iznijela nepoznate detalje iz života starije kćeri, priznanjem šokirala sve
Sin Stele iz 'Ljubav je na selu' postao prvašić: Pogledajte u kakvoj ga je kombinaciji ispratila u školu
Darko Lazić zbog dugova nestao s nastupa u Beču: 'Oteli mu mikrofon, strpali ga u auto i odvezli'