Čini se da će se Hailey Bieber (25) morati naviknuti dolaziti na važne događaje bez svog supruga Justina Biebera (28).

Bivša manekenka, koja je pokrenula beauty biznis s novim brendom za njegu kože 'Rhode Beauty', došla je na jedan od najvažnijih modnih i celebrity događaja u godini, Met Galu sama. Nosila je svilenu haljinu nalik spavaćici s pernatim dijelovima i u jednom trenutku ju je rastvorila.

Hailey Bieber na Met Gali 2022.
Profimedia Hailey Bieber

Uz to je uskladila crne najlonke i sandale. Kosa joj je bila zalizana i složena u punđu. Hailey se pokušavala lijepo osmjehnuti za fotografiranje na crvenom tepihu, no kao što je to često slučaj s njom, njezin smiješak je izgledao nategnuto i kiselo.

Mnogi su se pitali zašto kraj nje nije bio njezin suprug Justin kojemu je, kako se čini, sve važnije od nje. Drugi ipak smatraju da je njegov izostanak opravdan budući da je na turneji Justice World Tour iako zna se unaprijed kada će biti Met Gala pa je mogao prilagoditi datume. 

Pjevač je u znak podrške objavio fotografiju svoje supruge na Instagramu i stavio emotikone raketa. Podijelio ih je i na Instagram storyjima i tako pokazao da misli na nju iako joj nije bio pratnja na crvenom tepihu. 

Koncerte nije odgodio ni kada je Hailey doživjela moždani udar, a nedavno je otkrila da je nakon toga morala i na hitnu operaciju srca. 'Znam da mi je utrnula cijela desna strana lica te da nisam mogla govoriti', rekla je Hailey.

Liječnici su joj objasnili da je doživjela moždani udar zbog urođene mane, koju je aktivirao Covid-19, i užurbani način života te su joj rekli da mora na hitnu operaciju srca.

Manekenka je ispričala da je prošla kroz postupak postavljanja PFO okludera. Riječ je o zahvatu kojim se zatvaraju patološki otvori u srcu koji dovode do moždanih udara kod mladih ljudi. Najčešće kroz njega prolaze pacijenti koji su već preboljeli tzv. kriptogeni moždani udar bez ranije vidljivih uzroka.

Hailey Bieber na Vanity Fair partyju
Profimedia 

 Hailey se u ožujku i sama pojavila na Vanity Fair partyju nakon 94. dodjele Oscara.

Više fotografija kreacija s Met Gale pogledajte u galeriji. 

Profimedia Haljine s Met Gale 2022. godine