VIP zona Sonar by Daya vodit će kuhari kojima je njihovo iskustvo potvrđeno prestižnim Michelinovim zvjezdicama. Svaki od njih trojice, pripremit će dva menua. U četvrtak, 15. listopada glavnu riječ u kuhinji vodit će Albert Raurich, koji je već bezbroj puta potvrdio sovju reputaciju kao maštovit i nadasve domišljat kuhar. Vrlo vješt u visokoj gastronomiji, a godinama vodi Dos Palilos, vrhunski restoran koji na prvi pogled podsjeća na običan restoran iz susjedstva, no već na prvi pogled na menu svakom je jasna rapsodija okusa koju pruža. Albert je chef koji se spretno igra s orijentalnim okusima, začinima i umamijem, a svoj obol dao je i u japanskoj kuhinji s daškom tajlandskom utjecaja. Petak, lipanj 17 Palicu u kuhinji preuzima Victor Quintillà, glavni chef restorana Lluerna. Zahvaljujući Victorovoj kuhinji, LLurena restoran u santa Colomi de Gramenet vrlo je istaknuto mjesto na barcelonskoj gastronomskoj mapi. Restoran nudi domaću hranu, pripremljenju na slow food način, pri čemu se često u kuhinju gotovo pa priključi znanost, komentari su gastronomskih kritičara na Victorov rad. Subota, lipanj 18 U subotu kuhače će se uhvatiti Xavier Pellicer iz restorana Celeri. 'On je po svakoj definiciji moderan chef. Vrlo sofisticiranih vještina koje je razvijao godinama ujedinile su internacionalnu, a opet autentične specijalitete koji predvode treendove i postavljaju nove standarde', riječi su kritičara. Osim kuhara s Michelinovim zvjezdicama, Sonar by Day će nuditi čak osam postaja s hranom, a svaki će nuditi, naravno, različit sadržaj. U jednom će svi koji ogladne moći kupiti hamburgere i street food organskog uzgoja, naći će se i indijska riža s različitim umacima. Autentični španjolski sendviči, japanska hrana, slatke i slane palačinke, sladoledi i prirodni sokovi i pizza cutovi bit će uvijek na raspolaganju. Sonar by Night nudit će takožer različitu hranu, gdje će i oni najzahtjevnijih nepca moći pronaći nešto za sebe.
Sonar 2017. osim vrhunske glazbe nudi i gastro poslastice
Još iz kategorije