Danijela Dvornik na Instagramu se pohvalila da je ispekla štrudlu.
‘Vrijeme je kišovito i prohladno pa je onda najbolje družiti se s pećnicom’, napisala je u opis fotografije.
Prije toga je skuhala punjene paprike i ragu.
'Kad je ovakvo vrijeme, kišovito, najbolje je kuhati! Napuniti frižider s gotovom hranom (punjene paprike i ragu od mljevenog mesa)', poručila je.
'Sad kad sam se nakuhala, ovo posvećujem svima onima koji su mi napisali da se držim blitve koju obožavam i krumpira, i da ne znam ništa drugo raditi', rekla je u videu.
A evo što Danijela jede za doručak.
‘Kad me pitate što doručkujem... rižin griz skuhan u bademovom mlijeku s cimetom i medom, ribana jabuka i orašasti plodovi’, otkrila je nedavno.
Udovica Dine Dvornika na Instagramu ima više od 100 tisuća pratitelja s kojima redovito dijeli trenutke iz privatnog života.