S ponosom objavljuju datum novog koncerta - srijeda, 19. ožujka 2025. godine. Na krilima ljubavi koju su upijale tijekom proteklih mjeseci, slaveći petnaest godina karijere, ove ambasadorice dobre zabave ponovo dolaze svojoj vjernoj zagrebačkoj publici. U Lisinskom će opet raspjevati i rasplesati dvoranu u kojoj su, kroz protekle nastupe, stvorile najljepše uspomene.

Milojic_Milan_-08197.jpg
promo 

Već je nadaleko poznato da se zagrebačka publika i The Frajle vole javno. I na ovom koncertu sprema se noć ispunjena plesom, pjesmom i iskrenim emocijama, što je njihov zaštitni znak. The Frajle svojim izvedbama, bilo da su to njihove pjesme ili obrade njima dragih izvođača, uvijek iznova osvajaju publiku.

Sever Zolak.jpg
promo 

Njihov glazbeni potpis spaja pop zvuk, swing ritmove, panonsku melankoliju i žensku duhovitost, a magični višeglasni aranžmani i originalne interpretacije prožeti su velikom dozom iskrenosti i ljubavi prema glazbi i ljudima. Dodajte tome njihovu dozu ludosti i opuštenosti – i već imate formulu za zarazno pozitivnu energiju koja je gotovo opipljiva na svakom koncertu. Nije ni čudo što se za njihove nastupe u zagrebačkom "hramu glazbe" uvijek traži karta više.

The Frajle Foto by Ana Banjac .jpeg
promo 

„Što reći Zagrebu, našem drugom domu, a ne ponavljati se? Što reći svim tim divnim ljudima koji nas prate godinama i zbog čije ljubavi postojimo? Svaki novi koncert, a posebno u Lisinskom, za nas je izazov - kako biti bolje, veselije i energičnije. Naše srce je puno zahvalnosti, i upravo zbog vas smo jače nego ikad.

Frajle
promo 

Pripreme su već započele, planovi su u punom jeku i nadamo se da će ovaj koncert u ožujku biti dokaz jedne epohe ljubavi – vas kao publike i nas, djevojaka koje kroz život kroče pjesmom“, poručuju sretne i uzbuđene Nevena, Jelena i Nataša pred novi zagrebački koncert.

Ulaznice su već dostupne na blagajni i web stranici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog te na Entrio.hr.

THE-FRAJLE 2 (1).png
promo