Omiljena britanska princeza, Kate Middleton, boluje od raka, daleko od očiju javnosti. Palača šuti o njenom stanju, a Britanija i svijet s nestrpljenjem čekaju dobre vijesti o njenom zdravlju.

Kate se, doduše iznimno mršava, ove godine u javnosti pojavila tek dvaput. Prvi put nakon 6 mjeseci odsustva na proslavi rođendana kralja Charlesa, a drugi put na Wimbledonu.

Kate Middleton
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, sad su britanski mediji prenijeli vijesti da se pojavila i na jednom vrlo neformalnom druženju. Naime, Daily Mail, navodi da se cijela obitelj, Kate, William i njihovo troje djece, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte, pojavila na 'Gone Wild' festivalu u Norfolku.

Kako su doznali od očevidaca, kraljevski par nije tražio nikakav poseban tretman, već su se željeli zabavljati kao i svaka druga, 'obična' obitelj.

Kate Middleton, princ William
The Prince and Princess of Wales / Ferrari / Profimedia 

Šefica Norfolk Nerf Partyja Georgina Barron detaljno je opisala kako se kraljevska obitelj zabavljala, istaknula je da se i sama Kate uhvatila pištolja za Nerf (koji izbacuje pjenu), te je ‘trčala naokolo i igrala se u blatu sa svojom djecom’.

‘Nazvali su me iz ureda produkcijskog tima i rekli da vrlo posebna VIP obitelj želi sudjelovati u igri. Stigli su princ i princeza od Walesa s obitelji i prijateljima i pitali možemo im osigurati igru i zabavu, a mi smo učinili ono što radimo najbolje’, kaže Georgina.

‘Moji sinovi Euan, Jenson i Junior su imali veliku čast igrati se s princem Georgeom, princezom Charlotte i neodoljivim princem Louisom’, dodala je.

Mnogi su ovaj obiteljski aktivan izlazak shvatili kao dobar znak u Kateinom liječenju.