Kate Middleton, princeza od Walesa, nedavno se pojavila na rođendanu kralja Charlesa nakon šest mjeseci izbivanja iz javnosti, a sada je odlučila ponovno prisustvovati jednom događaju - i to za nju vrlo posebnom.

Supruga princa Williama i buduća kraljica Velike Britanije odlučila je, naime, usprkos borbi s rakom i izolaciji doći u Wimbledon, čiji je pokrovitelj već godinama, kako bi se na najbolji mogući način posvetila liječenju. 

Kate Middleton
MIKE EGERTON / PA IMAGES / PROFIMEDIA 

Kensingtonska palača potvrdila je jučer (13. srpnja) da će princeza od Walesa prisustvovati prvenstvu danas.

Kao rezultat toga, Kate će zauzeti svoje mjesto u kraljevskoj loži na središnjem terenu. Kasnije će pobjednički pehar uručiti Novaku Đokoviću i Carlosu Alcarazu.

Nakon što se pojavila na tribinama, svi su bili oduševljeni onim što su imali priliku vidjeti. Princeza je zablistala u prekrasnoj ljubičastoj midi haljini, a dugu smeđu kosu pustila je u laganim valovima.

Kate Middleton i princeza Charlotte
MIKE EGERTON / PA IMAGES / PROFIMEDIA 

S njom je bila i njezina kći, princeza Charlotte. Bila je slika i prilika svoje majke u tamnoplavoj i bijeloj haljini na tufne.

Podsjetimo, otkako se 2011. udala za princa Williama, Kate Middleton propustila je Wimbledon samo jedne godine, nakon što je rodila princa Georgea, pa su joj liječnici savjetovali da ostane kod kuće i odmara se nakon poroda, piše Glossy.