Ovan

Posao: Većina Ovnova već je spremna za novi radni tjedan, pa ovaj dan prvenstveno iskoristite za odmor ili neki drugi način opuštanja koji vam odgovara. 

Ljubav: Iskoristite dan za druženje sa zajedničkim dragim prijateljima, ili pak organizirajte neki izlazak, odgovarat će vam društvo pozitivnih ljudi.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Danas bi bilo dobro smanjiti fizičke aktivnosti i posvetiti se kvalitetnom odmoru i pripremama za nove radne pobjede.

Ljubav: Previše opuštenosti i prepuštanja da stvari idu svojim tokom nije najbolje rješenje. Razmislite o direktnijoj inicijativi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

žena
Shutterstock 

Blizanci

Posao: Drugi dan vikenda donosi potencijalno opuštenu klimu za tipične predstavnike Blizanaca. Iskoristite dan za neku rekreativnu aktivnost, šetnju ili druženje.

Ljubav: Određeni zaključci u sferi ljubavi nameću se sami, kao logična posljedica preispitivanja i vođenja računa u prethodnih nekoliko dana.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik

Rak

Posao: Tijekom ove nedjelje Rakovi bi mogli pokazati neočekivano visok nivo energije i dobar oporavak od prethodnih obaveza. Malo više opuštanja neće vam škoditi.

Ljubav: Nema naznaka bitnijih promjena na vašem ljubavnom horizontu, kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

žena
Shutterstock 

Lav

Posao: Većina Lavova može očekivati razvoj događaja uglavnom u granicama planiranog.

Ljubav: Višak vremena i energije mogli biste usmjeriti na polje ljubavnih odnosa, gdje se danas mogu nagovijestiti novi počeci.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Djevica

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred Djevicama, gdje vas može očekivati potvrda nekog dogovora od ranije vezan za dugoročniji poslovni aranžman.

Ljubav: Iako nije realno da bude baš velikih promjena, ali bar jedan bitan razgovor u sferi ljubavi najvjerojatnije nagovijestit će nove i ljepše mogućnosti.

Zdravlje: Osjetljivost grla.

sretna žena
Shutterstock 

Vaga

Posao: Tipične Vage danas očekuje prilično mirna atmosfera i dobra osnova da bez nekih prepreka obave sve što su za danas zacrtale.

Ljubav: Ovo nije loš dan da obavite makar jedan bitan razgovor s osobom koja se nedavno pojavila na vašem ljubavnom horizontu.

Zdravlje: Odlično.

Škorpion

Posao: Ovaj dan bi Škorpionima mogao biti malo naporan, prije svega zbog nekih neodgodivih obaveza.

Ljubav: Budite direktni i iskreno recite osobi koja vam se sviđa svoje namjere. 

Zdravlje: Pažljivo rukujte s oštrim predmetima.

žena pod stresom.jpg
Shutterstock 

Strijelac

Posao: Drugi dan vikenda Strijelcima donosi veoma interesantne mogućnosti prilikom susreta s potpuno novim osobama, koje su zainteresirane za poslovnu suradnju.

Ljubav: Tijekom ove nedjelje realno je da vas ugodno iznenadi osoba koju ste nedavno upoznali. Provjerite osnovne podatke, prije svega o zauzetosti te osobe.

Zdravlje: Osim slabije cirkulacije, nema drugih upozorenja.

Jarac

Posao: Pred tipičnim Jarčevima nalazi se jedan solidan i uglavnom opušten dan, bez nagovještaja bilo kakvih iznenađenja.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih događanja na polju ljubavi, tu su itekako moguće veće promjene. Budite pripravni, kako bi adekvatno reagirali.

Zdravlje: Vrlo dobro.

žena pije kavu
pexels 

Vodenjak

Posao: Veći dio drugog dana vikenda kod tipičnih Vodenjaka mogao bi proteći u znaku kombiniranja i analiziranja najavljenih promjena na poslovnom planu.

Ljubav: Procesi određenih promjena na bolje već su vidljivi. Iskoristite ovaj dan i uživajte.

Zdravlje: Moguća prehlada.

Ribe

Posao: Za najtipičnije predstavnike Riba ova nedjelja donosi nekoliko potencijalno zanimljivih poslovnih razgovora, u vezi buduće profesionalne suradnje.

Ljubav: Nemojte previše razmišljati o budućnosti u sferi ljubavi. Danas je najvažnije posvetiti se i uživati u datom trenutku.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.