Nogometaši su godinama unazad omiljeni među ljepšim spolom, a njihov privatni život oduvijek je jedna od glavnih tema svjetskih medija. I dok se neke žene nogometaša trude sačuvati privatnost pa često žive u sjeni svojih partnera, druge WAGsice su uspjele sagraditi i svoje ime, a danas na društvenim mrežama imaju stotine tisuća obožavatelja. Pa upoznajte ih... 

Eduarne Garacia 

David De Gea, golman španjolske reprezentacije ne krije kako su ga oduvijek privlačile nešto starije žene pa ne čudi podatak kako ovaj 31-godišnji nogometaš ljubi pet godina stariju Eduarne Garaciu. Riječ je o djevojci koja se prije 15 godina pokušala probiti na glazbenoj sceni, a godinama unazad radi kao model. Njezino lice pojavljuje se u brojnim reklamama, a popularna je i na društvenim mrežama na kojoj je prati skoro dva milijuna fanova. Prije nekoliko mjeseci ostvarila se i u ulozi majke. Naime, atraktivna Eduarne u ožujku je na svijet donijela curicu Yanay.

Cathy Fischer-Hummels

Cathy Fischer-Hummels, supruga njemačkog nogometaša Matsa Hummelsa itekako je popularna na društvenim mrežama, a nedavno je pokrenula i svoju modnu kolekciju. Par je u braku šest godina, a 2018. na svijet im je stigao prvi sin, tatin nasljednik Ludwig Hummels. Inače, supružnici su prije nekoliko godina kupili zemljište u Posedarju i sagradili nekoliko luksuznih vila koje sada iznajmljuju.

Izabel Goulart 

Proslavljenu brazilsku manekenku Izabel Goulart već šest godina ljubi njemačkog vratara Kevina Trappa, a par je nedavno obavijestio svoje pratitelje kako će uskoro otići pred oltar. No, prije nekoliko mjeseci krenula su šuškanja kako između slavne manekenke i nogometaša ne cvjetaju ruže, a strani mediji pisali su kako ga je prevarila s nogometašem Neymarom.

‘Nitko o tome ne govori, no jedne noći u Parizu, u velikoj tajni, rodio se novi zvjezdani par. On je nogometaš PSG-a Neymar, a ona poznata brazilska manekenka Izabel Goulart. Model je bolja polovica Kevina Trappa, golmana, bivšeg suigrača Neymara, koji igra u Njemačkoj i brani za Eintracht Frankfurt’, rekao je izvor blizak paru. Ipak, Kevin i Izabel nikada nisu potvrdili novinske natpise, a na društvenim mrežama još imaju zajedničke fotografije.

Georgina Rodríguez

Ronaldo i Georgina u vezi su od 2016. godine, a upoznali su se na zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana. Ona je u to vrijeme radila u madridskoj trgovini slavnog Diora kao prodavačica, no nakon što je upoznala nogometaša, Georgina je dala otkaz te se posvetila obitelji i modnoj karijeri. Par je u trogodišnjoj vezi dobio i kćerkicu, dvogodišnju Alanu Martinu, a zajedno odgajaju i Cristianovo troje djece, osmogodišnjeg sina i imenjaka te trogodišnje blizance Evu Mariju i Matea, koje su rodile surogat majke.

 Izabel Kovačić 

Ovaj popis ne može proći i bez jedne Hrvatice, a trenutno najpopularnija, barem tako kažu društvene mreže je Izabel Kovačić, supruga reprezentativca Matea Kovačića. Iako je rođena u Švicarskoj, diplomirana ekonomistica danas svojim domom smatra Zagreb. Ipak je to grad u kojem je provela neke od ljepših godina života, ali i upoznala svog supruga. Hrvatski nogometni reprezentativac bio je još srednjoškolac kada se zaljubio u Izabel, s kojom ga je spojila ljubav prema vjeri. Mateo je godinama bio ministrant u svojoj Župi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Kako se pisalo, sretali su se nedjeljom na misi i malo-pomalo među njima je zaiskrilo. No već 2013. našli su se pred prvim većim izazovom - Dinamov napadač potpisao je ugovor s Milanom, zbog čega su neko vrijeme održavali vezu na daljinu. Viđali su se kad god bi im njegove klupske obaveze dopuštale. Mateo je naposljetku 2016. zaprosio Izabel. Vjenčali su se godinu dana poslije, nakon sedam godina veze, u istoj crkvi u kojoj su se i upoznali. Krajem prošle godine na svijet im je stigao prvi sin Ivan.