I dok je na filmskom ekranu 25. Sarajevo Film Festival zatvorio američki redatelj Quentin Tarantino, odnosno njegov film “Bilo jednom u Hollywoodu”, gastronomski pečat Festivalu dao je hrvatski chef Hrvoje Zirojević, ambasador gastro Festivala Taste The Mediterranean i chef godine prema izboru vodiča Gault&Millau Croatia. Njegove jedinstvene rolice carpaccia od tune punjene ganacheom od guščje jetre imali su priliku kušati uzvanici na ekskluzivnoj večeri tvrtke Coca Cola, a Zirojeviću je u spravljanju delicija na zatvaranju Festivala pomagao i sarajevski chef Elvir Hrvo.
GASTRO ZVIJEZDA 25. SARAJEVO FILM FESTIVALA
Najčitanije
Najnovije
Silvija iz ‘Braka na prvu’ obrušila se na ministra Glavinu: ‘Zar pjesma vrijedi manje od utakmice?’
Srpski bogataš o glasinama da čeka dijete s Milicom Todorović: Ime mu se ranije vezivalo uz hrvatsku misicu
Miroslav Ilić ekskluzivno: ‘Prvi sam zapjevao u Zagrebu poslije rata, a s Mišom Kovačem me veže posebna priča…’