Pri traženju idealne lokacije za proslavu posebnih prilika, poput zaruka, vjenčanja, bračnih putovanja te brojnih obiteljskih svečanosti – težimo odabiru elegantnog i romantičnog mjesta na kojem ćemo se osjećati ugodno i posebno, uronjeni u luksuz ali i ugodnu atmosferu. Vođeni tom idejom vlasnici Ville Katarine, luksuznog hotela s pet zvjezdica koji se smjestio u Orebiću na polutoku Pelješcu, stvorili su mjesto koje pruža poseban doživljaj.

Iako je sam pogled na Villu okruženu planinama i morem zaista impresivan, njezina unutrašnjost je priča za sebe. Cijeli interijer je luksuzan i promišljen, a dizajnerica interijera Marie Meko je pomno odabranim detaljima postigla da svaka prostorija gostima pruža različit doživljaj i potiče ih na istraživanje zanimljivih kutaka. Fokus hotelskih sadržaja je na apsolutnom komforu pa se gosti mogu opuštati u infinity bazenu, masažnom bazenu s vodopadom, finskoj i turskoj kupelji, prostoru za masažu, fitness centru i biblioteci koja predstavlja centralno mjesto za druženje. Iako svih osam spavaćih soba odlikuje spoj vrhunskog dizajna i najnovije tehnologije, ono što ih čini uistinu jedinstvenima je beskrajan pogled na Jadransko more i otoke. Ova Villa okružena kamenom i morem, u potpunosti je uklopljena u eksterijer zbog čega vjerujemo da su događanja na jednoj od prostranih terasa uistinu posebna.

U prekrasan ambijent Ville Katarine uklopljena je i vrhunska gastronomija za koju je zadužen chef Ante Valenteković. Gastronomska ponudaVille Katarine temelji se na harmoniji sezonskih namirnica i vrhunskih Korta Katarina vina, zbog čega chef Ante ističe suradnju sa sommelierom kao jednu od najbitnijih stavki u kreiranju menija.

Spoj čarobne lokacije, jedinstvenog interijera i vrhunske gastronomske ponude idealna je formula za nezaboravne događaje, proslave ili vjenčanja koji se u Villi Katarini, zbog maksimalne posvećenosti svakom gostu, organiziraju za najviše 35 osoba. Ukoliko želite proslaviti poseban događaj na nezaboravnom mjestu, Villa Katarina je pravo mjesto za vas.

Više informacija na:https://www.kortakatarina.com/villa/

Sve za vaše vjenčanje