Magazin Sensa u suradnji s Melemom donosi vam divan dar za početak godine – Sensa planer za sve vaše posebne trenutke, doživljaje i važne datume u 2021. godini, koje ćete pamtiti po dobru. Pozitivne poruke i prekrasne ilustracije kojima je ispunjen planer, pratit će vas u svakom danu, a želja nam je da ga koristite za sve svoje najljepše želje i nadanja jer – ne zaboravite – #snagajeunama

Inspirirajte se i uvodnim riječima glavne urednice Izabele Vrtar i potražite Sensu na svim kioscima te otkrijte koje vas još poslastice ovaj mjesec čekaju u novom broju!

Uživajte u putovanju

Početkom ove godine, svijet je ujedinjen u onome čemu se nada – zdravlju, miru i zajedništvu. Nada, ta energija koja se „provlači“ kroz sve nas, gotovo da je opipljiva, vidljiva je u našim očima, sjaji, vibrira… Želja je to za koju navijamo i zbog koje nastavljamo dalje. Svjetlo što tinja i koje se pojačava našim postupcima i akcijom usmjerenom u pravom smjeru. Iako je 2020. promijenila mnoge stvari u našim životima, jedna se stvar ni u ovoj godini nije izmijenila. A to je činjenica da je sve moguće.

Jer uz sve neugodno i teško što nam je donijela 2020., u naslijeđe nam je donijela i mnoge vrijedne darove. Među njima i svijest o tome koliko je krhko naše postojanje – kako bismo osvijestili svetost svakoga dana, svake osobe koju biramo za društvo, svakog osjećaja potpunosti i autentičnosti. Donijela nam je vrijeme za sebe i priliku da se upitamo što nam je zaista važno, što nas pokreće iznutra, bez čega možemo, a čega se ne želimo odreći…

U 2021. godini želim vam osjećaj da je svaki zagrljaj koji dobijete snažniji i iskreniji no prije. Da se svaka lijepa riječ smjesti dublje i primi s više zahvalnosti i iskrenog osmijeha. Da vas maleni izrazi ljudskosti i empatije mijenjaju mnogo više no stotine stvari koje ste prikupljali tijekom godina.

Želim vam „male stvari“. Dodir. Bliskost. Bivanje u trenutku. Ljubav. Podršku. Pjesmu. Knjigu. Rituale nakon kojih se osjećate kao da ste se vratili kući, druženje nakon kojeg ste preplavljeni osjećajem da je sve baš onako kako treba biti.

Mi nismo zarobljenici situacije u kojoj smo se našli, mi smo kreatori svoje sadašnjosti i budućnosti. A prema tome cilju broji se svaki naš korak. Uživajte u putovanju!

Sve za vaše vjenčanje