Zanima vas kako mirišu strast, misticizam i nešto neočekivano? Vrijeme je da isprobate ELFS LOVE BLUE – parfem za noć koji je osmislio dizajnerski dvojac ELFS! Pretplatite se na Cosmopolitan do 24. veljače 2018. godine i poklanjamo vam parfem s potpisom ELFS!

ELFS LOVE BLUE osmislio je domaći dizajnerski dvojac ELFS kao parfem za noć, misticizam i nešto neočekivano. Inspiriran je zalaskom sunca na terasi i koktelima dok se širi opojan miris te asocira na seksepil koji budi fantazije. To je parfem neočekivanog trenutka jedne večeri kad se probudi strast. Miris ima dva egzotična začina, kardamom i tonku koji dolaze s otoka Madagaskara. Riječ je o najdragocjenijim začinima u svijetu koji daju posebnu slatkoću i toplinu cijeloj kompoziciji. Senzualnost se dobiva na temelju svilenkaste kože te putem badema i kokosova ulja koji osiguravaju poseban gurmanski dodir. Frezija, magnolija i božur ostavljaju pečat senzualne ženstvenosti i ultimativnog seksepila. Pretplatite se na Cosmopolitan i poklanjamo vam parfem s potpisom ELFS!

Ova ponuda pretplate traje do 24. veljače 2018. Iskoristite aktualnu ponudu godišnje pretplate po cijeni od 250 kuna i pretplatite se, a mi vam darujemo ELFS miris – parfem neočekivanog trenutka. Vrijednost dara iznosi 300 kuna. Požurite jer je količina darova ograničena!

Za pretplatu nazovite na + 385 1 6300 817 ili kontaktirajte e-mailom na pretplata@adriamediazg.hr 

Miris ELFS LOVE BLUE osmislio je domaći dizajnerski dvojac ELFS kao parfem za noć, misticizam i nešto neočekivano. Inspiriran je zalaskom sunca na terasi i koktelima dok se opojan miris širi iz ljetne haljine, pun seksipila koji budi fantazije. Ovo je parfem neočekivanog trenutka jedne večeri kad se probudi strast. Miris ima dva egzotična začina, kardamom i tonku koji dolaze s otoka Madagaskara, kao najdragocjenije slatke začine u svijetu koji daju posebnu slatkoću i toplinu na cijelu kompoziciju. Senzualnost se dobiva na temelju svilenkaste kože, putem badema i kokosovog ulja koji daju poseban gurmanski dodir. Frezija, magnolija i božur ostavljaju pečat senzualne ženstvenosti i ultimativni seksipil.

Vrijednost dara (Edp, 50 ml): 300,00 kn

GODIŠNJA PRETPLATA

250kn

12 brojeva (dar + 2 broja gratis)

POLUGODIŠNJA PRETPLATA

95kn

6 brojeva

(2 broja gratis)

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje