Elopement vjenčanja više su od trenda. Pandemija koronavirusa nametnula je ovaj tip vjenčanja kao svojevrsnu potrebu, čak i alternativu planiranom pa odgođenom ili otkazanom klasičnom vjenčanju. Ali ljubav nije otkazana pa sve veći broj parova diljem svijeta bira elopement vjenčanje. Elopemet vjenčanja nose svoje posebnosti ali nemojmo ih doživljavati kao utješnu varijantu već ukoliko razmišljate o vjenčanju “u bijegu” razmišljajte o ljepoti vjenčanja u intimnom društvu na predivnoj lokaciji. A što vam osim lijepe lokacije, udobnog smještaja, organizirane ceremonije i osobnih detalja još treba kako bi i vaše elopement vjenčanje bilo baš savršeno?

Savršena modna kombinacija – divna strana elopement vjenčanja je i u tome što možete odabrati modnu kombinaciju koju baš vi želite, bez obzira na model, boju, dužinu… Važno je da se u toj kombinaciji osjećate zadovoljno, stilski usklađeno. I zapamtite, ukoliko želite veliku i raskošnu vjenčanicu, zašto ne?!

Detalj više – ukoliko ste odabrali jednostavnu modnu kombinaciju stilisti savjetuju da je začinite impresivnim deteljem. Veo, ukras u kosi! Impresivan nakit! A ukoliko morate razmišljati i o maskama (da, na žalost, i to je realnost), odaberite stilski savršene!

Fotografije – bez obzira na to koliko je vaše elopmenet vjenčanje jednostavno mi savjetujemo da nikako ne zaboravite na fotografa! Fotografije elopement vjenčanja osvajaju srca mladenaca diljem svijeta te su divna uspomena na vaš dan. Potražite fotografa specijaliziranog za vjenčanja, posebice elopement vjenčanja.

Nešto novo – ovo je prilika za divan dar koji ćete odabrati za vašeg partenera. Darujte dar koji će razveseliti, dar koji ima priču te koji će čuvati sjećanje na vaše vjenčanje.

Zavjeti – zvuči vam staromodno? Mi savjetujemo da ne preskočite ovaj toliko poseban običaj u kojem se svojim riječima obostrano obećajete i zavjetujete na ljubav i zajedništvo. Pripremite svoje riječi unaprijed i ako je ikako moguće izgovoriti ih ili čitajte s papira, nikako s ekrana. Razlog – romantika!

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE preuzete iz teme Doživite boho čaroliju…

Lokacija: Istra Terra Magica
Organizacija, design i decor: Artium weddings Croatia
Fotografkinja: Aleksandra Đorđić Indigo Blu weddings
Haljina: Gray bridal by Ivana Čizmadija
Odijelo: Fidelio Tailor
Nakit: Kragrlica
Vjenčano prstenje: Zlatarna Domnik Pazin
Modeli: Anezi & Lorenzo
Keramika: Ana Lončar Raku ceramics
Macrame: Say my name macrame
Frizura: Studio Stela Pazin
Makeup: Beauty centar Maya Poreč

 

Sve za vaše vjenčanje