PHOTO BOOTH je više od trenda – planirali vi vjenčanje iz snova ili ne, rijetki su oni kojima ne zastane dah prilikom pogleda na raskošno stilizirane fotografije s vjenčanja iza kojih stoje samosvjesne žene koje žive u korak s trendovima. Od vjenčanice iz snova, preko raskošne dvorane pa sve do zadnjih detalja. Upravo jedan takav detalj je i foto kabina, preko bare poznatija kao photo booth.

Što je zapravo taj famozni photo booth? Neodoljiv i impresivan uređaj s tzv. grandpa-friendly softverom za fotografiranje sastavljen od klupe i kabine pokrivene zavjesama. Kada zakoračite u kabinu – na ekranu osjetljivom na dodir možete pokrenuti fotografiranje, a potom odabrati boju tj. filter fotografije. Tijekom fotografiranja, korisnici se mogu vidjeti na ekranu te se pripremiti za škljocanje fotoaparata!

2015-6-6-84737a

Kada savladate teorijski dio, slijedi praksa. Polako, ali sigurno ta nevjerojatna zabava fotografiranja postala je osnovni sadržaj svih vjenčanja u Lijepoj našoj, ali i šire. Štoviše, toliko je postalo moderno da se pitamo kako smo uopće organizirali vjenčanja bez toga? Bezbroj je razloga zašto je foto kabina nužna svakoj zabavi. Kao prvo – zabavlja goste i imate entertainment element. Imati foto kabinu na vjenčanju – mnogima će proširiti krug poznanstava jer upravo pred njom – mnogi su započeli razgovor i na tom se mjestu zaljubili. A fotografija vrijedi tisuću riječi, zar ne? Baš zato, većina vaših uzvanika svoju zabavnu fotografiju htjet će podijeliti i na društvenim mrežama. Da goste treba animirati cijelo vrijeme, to već odavno znamo. No, kada s vašeg vjenčanja kući odšeću s uspomenom kao što je fotografija – budite sigurni da će se o vašem danu iz snova pričati još dugi niz godina. Dok se vaš fotograf bavi vama i pazi kako nebi propustio niti jedan lijepi pogled, foto kabina će “uhvatiti” sretna lica svih vaših dragih gostiju.

image1

Ova odlična i tehnološki napredna foto kabina svim vašim gostima omogućuje stvaranje neograničenog broja fotografija, uz razne motive, rekvizite, pozadinu i opcije. Sav materijal snimljen za vrijeme zabave dobivate u visokoj rezoluciji na usb-u, a svi iz internetom povezane kabine slike mogu dijeliti i na društvenim mrežama ili si poslati na email. Nakon što vas vaši gost zatrpaju poklonima, poklonite i vi njima zabavu! Na vašem vjenčanju će biti i puno pripadnika starije generacije. Hoće li oni zaviriti u našu kabinu? Naravno da hoće! U našoj foto kabini svi se osjećaju kao djeca. Štoviše, na kojem god događaju bili – ne može se procijeniti tko se više fotografira, odrasli ili djeca! Baka će probuditi dijete u sebi, kolegica s posla će otkriti zavodnicu koju niste poznavali, vaš najbolji prijatelj će pokazati grimase za koje niste znali ni da postoje! Sve to, imat ćete crno na bijelo! Na fotografiji!

1g9a0061

Photo boothique kabina je spojena na internet pa posetitelji mogu fotografije uploadati na Facebook, Twitter ili poslati na email. Posjeduje i vanjski ekran na kojem se također može prikazivati što god želite i što će zabavljati goste dok čekaju svoj red za fotkanje. Odličan dodatak je i guest book, odnosno knjiga gostiju, album personaliziranih korica sa slikama gostiju i njihovim komentarina. I zato se pitanje nameće samo po sebi – zašto unajmiti baš Photo Boothique kabinu?

3 JEDNOSTAVNA TRIKA ZA POZIRANJE

  1. Ako imate tendenciju da na većini fotografija žmirite, netom prije samog fotografiranja zaklopite oči i laganim otvaranjem očiju iznenadite kameru.
  2. Možda zanemarujete njegovu ulogu na fotografijama, ali ako izdužite lice inaglasite vrat, vaše lice će također izgledati uže! Jednim udarcem izbjeći ćete efekt duple brade poznatiji kao omraženi podbradak.
  3. Treća sreća svakako bi bila famozna riječ cheese! No, i tu je došlo do promjene. U 21. stoljeću sir smo ostavili na pizzi i odlučili se za riječ MONEY (u prijevodu novac). Naime, ta riječ prilikom izgovora vaše oči čini otvorenijima, a kutove usana podignutima.

Na kraju krajeva, pronađite svoju pozu! Nitko se nije rodio fotogeničan i svi modeli Victoria Secreta godinama su brusili svoju vještinu poziranja. I ne zaboravite, fotografija je igra! Ni Kate Moss nije iz prve dobro ispala. I zato, teorija je super, ali praksa je najbitnija. Što čekate?

story-vjencanja-1

 

Omiljena foto kabina svakako je Photo Boothique kabina – vodeća hrvatska tvrtka specijalizirana za iznajmljivanje foto kabina, a ujedno i prva takva u Hrvatskoj. Predvođeni mladim, inovativnim i kreativnim timom – Photo boothique kabina pruža vam nezaboravno iskustvo i kao takva najbolji je prijatelj vaše zabave.

Želite da se vaše vjenčanje još dugo pamti? Pružite vašim gostima dodatnu zabavu i uspomene koje će ponijeti kući i čuvati godinama. Photo booth savršen je dodatak i wow faktor Vašeg posebnog dana. Osim što dolazimo s našom kabinom nemate nikakve brige, prvenstveno zato što dolazimo u salu prije mladenaca i sve pripremimo. Izrađene fotografije mogu biti dimenzija 10×15 cm ili 5x15cm sa jednom do 4 fotografije. Na fotografijama također može pisati zahvalnica ili određena poslovica, kao i fotografija mladenaca. U svakom slučaju imati personalizirane vjenčane zahvalnice koje će gosti zasigurno čuvati jer su i oni na njima – nešto je što se ne propušta. Naša je misija učiniti vašu zabavu nezaboravnom i zato idemo korak dalje. Zahvaljujući dobroj suradnji tehnologije i kreativnosti, vi imate nevjerojatne fotografije izrađene odmah, a uspomenu zauvijek. Svaka zabava zaslužuje photo booth i veselje za sve uzraste. Pa tako i ona vaša. Živjeli mladenci!

stari2

PHOTO BOOTHIQUE

WEB: www.photoboothique.hr

FACEBOOK: www.facebook.com/PhotoBoothZagreb

INSTAGRAM: @photo_boothique

E-MAIL: info@photoboothique.hr

MOB: +385 98 968 72 96

Fotografije: Photo Booutique

Sve za vaše vjenčanje