Za sve zaljubljene i one koji će to tek postati tu je novi Cosmo koji puca od ljubavi, strasti i seksi sugovornika. Potražite novi broj na svim kioscima od 25. siječnja!

Je li romantična ljubav samo mit i ako je tome tako kao što tvrdi njemački filozof David Richard Precht u svojoj novoj knjizi “Ljubav: dekonstrukcija jednog osjećaja”, što nam je činiti? Pitanje je to koje se postavlja u novom broju Cosma koji je detaljno posvećen fenomenu ljubavi i svim njezinim licima. Porazgovarali smo s Brunom Šimlešom o njegovoj novoj knjizi “Istine i laži o ljubavi”, ispitali kako je danas biti dio LGBT zajednice u Hrvatskoj, zašto smo u virtualnom svijetu zaboravili važnost dodira te kakav je osjećaj doista biti high i živjeti ljubav u zraku kao što čine ovogodišnji pobjednici Supertalenta – Mateja i Emil. Vjerujte nam, to je itekako teško jer smo spuštali i dizali sajle sa svilom na snimanju i srce nam je gotovo stalo samo od pogleda, iako nismo pomaknuli nijedan mišić.

Naravno, tu je i najveći popis ultra romantičnih filmova koje samo djelomično oponašajte. Uživajte u mjesecu ljubavi i ne zaboravite – pogrešni frajeri nikada nisu pogrešni jer s njima ipak nešto učimo i spoznajemo, a oni savršeni ionako ne postoje. A tiranija kojoj se izlažemo tražeći giga romantičnu ljubav, jednu i neponovljivu ionako donosi više nesreće i samoće nego nekoliko pogrešnih.

Ostanite sretni i zaljubljeni. I ne tražite ljubavnu sreću kod drugih nego samo u Cosmu koji je za vas uvijek tu. Novi broj Cosmopolitana potražite na svim kioscima od 25. siječnja 2018. godine!

Preporučujemo

Sve za vaše vjenčanje