Ne propustite ekskluzivan ljetni paket časopisa Elle s narukvicom by Borboleta! Odaberite između dva modela: ‘klasičnu kombinaciju’ – prepoznatljiv leptir u crvenoj boji na crnom koncu ili ljetnu verziju – leptir u nježno ružičastoj boji na koncu boje mente! Jedinstveno izdanje EllexBorboleta paketa s narukvicom po cijeni od 59,90 kuna potražite na svim kioscima od 20. srpnja! I požurite jer količine su ograničene

Po prvi puta u Hrvatskoj vodeći modni časopis Elle pripremio je pravu modnu poslasticu – ekskluzivan ljetni paket Elle s narukvicom by Borboleta! Osvježite svoj outfit s ovim modernim komadomaccessoiresarenomiranog domaćeg proizvođača nakita, Borbolete. Decentna, a istovremeno posebna, Borboleta narukvica na koncu i s leptir privjeskom prepoznatljiva je ne samo u Hrvatskoj, nego i diljem svijeta.

Leptir je simbol neumornog prijateljstva, veze koja traje vječno. Borboleta je izgradila svoj kredibilitet prodajom poklona za prijatelje i voljene, gdje svaki simbol dolazi sa svojom pričom. Tako ni leptir nije iznimka, ovdje je da kaže vašem prijatelju– Od svih darova koje je život poslao leteći prema meni, najbolji je spoznaja da si tu. Dobri trenuci s najboljim prijateljima, u konačnici, kreiraju najbolje uspomene.

Potražite jedinstvenu EllexBorboleta narukvicu, s ugraviranim logom Elle časopisa i u dvije nijanse– leptir prekrasne crvene boje na crnom koncu, kao svevremenski klasik, ili leptir u ružičasto-ljubičastoj nijansi na koncu boje mente za ljetnu odjevnu kombinaciju. A ako se ne možete odlučiti između ova dva komada – nabavite oba ljetna paketa! Cijena jedinstvenog EllexBorboleta izdanja je 59,90 kuna, a dostupno je na kioscima od 20. srpnja.

Elle. Ljepota je unutra. Kolovoško izdanje časopisa Elle čeka vas na svim kioscima od 20. srpnja! Požurite i po ekskluzivan ljetni paket EllexBorboleta po cijeni od 59,90 kuna! I uživajte u dugom, toplom ljetu!

#ellexborboleta #borboleta_official #borboleta_joaillerie

Sve za vaše vjenčanje