Čekajući da proljeće zakuca na vrata, Notes of Zagreb pripremio je prave zagrebačke mirise koji će uljepšati vaš dom

Ove godine proljeće nam u tragovima i vrlo rijetko donosi sunce i mirise. Svakih nekoliko dana iznova se ponadamo proljeću i toplom vremenu, a onda opet padne kiša i zahladi. Na vrijeme ne možemo utjecati, ali zato možemo u svoj dom donijeti miris pravog proljeća. I to zahvaljujući novim mirisima u Notes of Zagreb.

Tri predivna proljetna mirisa donjet će svježinu u ovom tmurnom vremenu, te vam pomoći da, barem u okrilju doma imate osjećaj da je vani proljeće i zaboravite na kišu koja neumorno pada. „Secret of the Bloody Brigde“ miris je Zagreba u proljeće. Obiluje notama jasmina, đurđica, ruže, lipe, magnolije i jorgovana. Za one koji ne vole toliko jake cvijetne note u prvom planu u ponudi je „The Floral Square“, koji u kombinaciji s anisom i cvjetnim notama daje interesantan miris svježine i oštrine, te djeluje umirujuće. Proljeće u Notes of Zagreb donosi i nešto za ljubitelje svijeća. „Le Jardine de Lenucci“ prostor će obogatiti mirisima ruže i peonije, te pačulija koji svojom težinom i misterioznošću ublažuju intenzivni miris ruže, te ju čine profinjenijom i tanjom.

Notes of Zagreb_web

Dok ne dođe pravo proljeće, uživajte u zagrebačkim misirima ovog divnog mirisnog dućana iz Skalinske 2.

Brand Notes of Zagreb nastao je iz neiscrpne želje za kreativnošću i strasti za dizajnom svojih vlasnika, koja se očituje u samom prostoru trgovine, kvaliteti mirisa te jedinstvenoj i originalnoj ambalaži svakog od proizvoda. U ponudi branda mogu se pronaći difuzori sa štapićima za kuću, mirisne svijeće od soje s drvenim fitiljem, sprej za prostor, sprej za tkaninu, parfemi za pse i refili za difuzore. Mirisi Notes of Zagreb ujedno su i idealan suvenir jer svaki od njih predstavlja znamenitost ili dio povijesti koja se veže uz glavni grad. Nit vodilja je ponuditi građanima i svim posjetiteljima jedinstveni proizvod koji će ih asocirati na neku od znamenitosti grada Zagreba, njegove činjenice i bogatu povijest.  The Witch of Grich (Grička vještica), The Golden Bull (Zlatna bula), Upper Town (Gornji grad), The Well of Life (Zdenac života), samo su neki od naziva mirisa koje trgovini Notes of Zagreb.

Notes spring

Sve za vaše vjenčanje