Započeo je Advent, mnogima najljepše vrijeme u godini. Predstavljajući svoju božićnu kolekciju, trgovina Bella Forma zasjala je posebnim blagdanskim sjajem. Bila je to i  prigoda da se obilježi i 14 godina postojanja trgovine Bella Forma koja je postala respektabilan  concept store s pomnom odabranim kolekcijama poznatih svjetskih brandova. Bella Forma danas je prepoznata kao mjesto vrhunske estetike gdje ljubitelji novih trendova, koji svoju svakodnevicu i dom žele oplemeniti  detaljima za uređenje doma, uživaju u kulturi uređenja stola, serviranja i pripravljanja hrane.

alessi-stolno-bozicno-drvce
Alessi stolno božićno drvce

Gospođa Zdenka Gec, autorica koncepta i vlasnica Bella Forme, istaknula je kako trgovine Bella Forma i Bella Forma – Villeroy & Boch ovih blagdana donose dva dominantna trenda, retro priču inspiriranu baletom Orašar te maštovite svijećnjake, vaze, pladnjeve za aranžiranje božićnih ukrasa, prigodne stolnjake i puno dekoracija inspiriranih prirodom.

zdenka-gec
Zdenka Gec

U sklopu predstavljanja novih božićnih kolekcija, održala  se i radionica poznate aranžerke cvijeća Nataše Kravar, izrada blagdanskih dekoracija od elemenata koji se mogu kupiti u Bella Formi, poput svijeća, lampica, ukrasa od stakla, svijećnjaka.

natasa-kravar
Nataša Kravar
blagdanski-ukrasi_natasa-kravar_1
Blagdanska dekoracija by Nataša Kravar

Nataša Kravar istaknula je kako ove sezone dominiraju trendovi  zagasite, elegantne boje poput tamno sive, bordo, boje vina te boje zemlje koje se upotpunjuju kontrastnom srebrnom ili zlatnom te mašne od prirodnih tkanina, bogate teksture i vidljivog tkanja, a ukupan dojam božićnog trenda je decentna elegancija.

blagdanski-ukrasi_natasa-kravar_2
Blagdanska dekoracija by Nataša Kravar

Sve za vaše vjenčanje