Rujan donosi romantičnu snagu ženskog duha

Ljeto se polagano gasi, pripremajući nas na nove izazove nakon zasluženog odmora. Kako biste se lakše pripremile za nove radne i modne pobjede, novi rujanski broj ELLE časopisa, koji od danas, 20. kolovoza, možete pronaći na kioscima, donosi vam priče inspirativnih žena koje pomiču granice i stereotipe bacaju u zaborav, otvarajući vrata novoj vrsti snažne romantike, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

SpisateljicaLeïlaSlimanii nogometašicaMeganRapinoemožda se na prvi pogled čine sasvim različitima, no obje predstavljaju silu prirode te, svaka u svome polju, prihvaćaju izazove koje im profesije nameću, ne osvrćući se na kritike i negativne komentare. Poput redateljice AngeleRichter, za čije se uprizorenje Antigone SlavojaŽižekaočekuje da će biti među najintrigantnijim predstavama u novoj sezoni zagrebačkog HNK.

Ženstvena perspektiva i percepcija donosi nam modu u romantičnom i snažnom  izdanju, nagovješćujući povratak romantičnih komedija, koje je nakratko zasjenila navala filmova o superherojima iz stripova. No, žene su novi superheroji, a njihova je supermoć i najveća snaga upravo neizmjerna ljubav koju šalju u svijet.

A čudesnih modnih priča ne nedostaje ni na svjetskoj sceni koju očekuje fantastična izložba Wonderful Things, u kojoj će biti predstavljeni najnoviji fotoprojekti nevjerojatno talentiranog TimaWalkera, inspiriranih arhivskim blagom londonskog muzeja Victoria & Albert.

Upotpunite i vi svoju arhivu našim novim izdanjem i uživajte u nadolazećoj sezoni fashion buržoazije!

Sve za vaše vjenčanje