Nekada rezervirane samo za pilote, bomber jakne ove su sezone dostigle posebne stilske visine. Od klasičnih do moderniziranih modela, neki od vodećih svjetskih fashion brendova za muškarce – Paul Smith, Strellson i Joop! – donose prijedloge bomberica koje se ovog proljeća moraju pronaći u ormaru pravog gradskog frajera.

Britanski modni vizionar, Paul Smith, bomberice ovog proljeća vidi u tri varijante. Luksuzna, crna koža bogate teksture bombericu transformira iz obične, casual jakne u odličan dodatak poslovnom looku. Moderna britanska klasika tanke, crne kože poigrava se tradicionalnim krojem bomber jakne u drugoj varijanti, dok se vibrantni tartan uzorak trećeg modela nameće kao pravi izbor za savršeni street-style outfit koji plijeni poglede.

Švicarski Strellson kombinira fleksibilne industrijske materijale poput najlona i neoprena u crnoj boji s neobičnim teksturiranim uzorkom palmi kako bi postigao idealnu ravnotežu između sportskog i urbanog chica. Za one koji ipak više naginju modnim klasicima, tu su i varijante u kombinaciji crne i sive kože. Joop! koristi kombinaciju najlona i pamuka te zanimljivog grafičkog uzorka u sivim tonovima za klasičnu bombericu koja će svakoga izdvojiti iz mase. Za pobornike poslovnog stila, tu su klasični modeli kožnatih jakni bomber kroja, u crnoj i svijetlosmeđoj varijanti.

Heraldi for men_Paul Smith_bomber jakna s tartan uzorkom
Heraldi for men_Paul Smith_bomber jakna s tartan uzorkom
Heraldi for men_Paul Smit_crna jakna
Heraldi for men_Paul Smit_crna jakna

Paul Smith, Strellson i Joop! modele različitih stilova i vrhunske kvalitete pronađite u Heraldi for men storeovima u Zagrebu, u Frankopanskoj 6, te u Arena Centru na adresi Vice Vukova 6.

Heraldi for men_Strellson Sportswear_tamnoplava jakna
Heraldi for men_Strellson Sportswear_tamnoplava jakna
Heraldi for men_Paul Smith_jakna s uzorkom
Heraldi for men_Paul Smith_jakna s uzorkom

Sve za vaše vjenčanje