Odabrati datum vjenčanja nije jednostavno ali može biti zabavno ako vjerujete u zvijezde, horoskopske znakove i čaroliju godišnjih doba

Koliko parova toliko želja za datumom vjenčanja. A datum vjenčanja ovisi o brojnim elementima (u koje ne ubrajamo samo one epidemiološke), od osobnih želja, slobodnih datuma, rođendana, godišnjca, datuma zaruka… ali našu pažnju privlače i zanimljivi savjeti koji se temelje na poznavanju astroloških znakova, karakteristika te preporuka. Pa tako astrolozi ne preporučaju vjenčanja u periodu retrogradnog kretanja planeta Marsa, Merkura i Venere jer takva kretanja utječu na kvalitetu komunikacije, razlog su malim (i malo većim) problemima koje naravno nitko ne želi u danima oko vjenčanja ili na sam dan vjenčanja.

A ovo su preporuke za pripadnike zračnih znakova.

Pripadnici zračnih horoskopskih znakova su Blizanci, Vaga i Vodenjak, a svojim živahnim duhom i željom za druženje lako mogu odabrati datum vjenčanja u svakom dijelu godine.

Blizanci – ovaj znak voli mjesta gdje može okupiti svoje najdraže uzvanike s kojima će se odlično provesti bez obzira na godišnje doba ili da li je vjenčanje u tjednu ili za vikend.

Vaga – voli spoj klasike i glamura, a mano jesensko vjenčanje savršen je trmin za ovaj horoskopski znak.

Vodenjak – karakteristikaovog znaka je nepredvidivost pa i u vjenčanje često ubace neke neobične elemente, u što se uklapa ideja vjenčanja u prirodi, na farmi, avanturističko vjenčanje.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografija James Owen / Unsplash

Sve za vaše vjenčanje