Cvijeće, pozivnice, organizacija prostora, glazba… samo su neki od detalja koji će vaše vjenčanje učiniti drugačijim od svih drugih, ostvariti vaše snove. A gdje potražiti inspiraciju? Otkrivamo

Vjenčanje je važan događaj u životu dvoje ljudi i njihovih obitelji, možda čak i prvi u kojem je važno istaknuti stil, smisao za lijepo te odabrati detalje koji će se pamtiti. I to je ono što velika većina budućih mladenaca zna da je važno ali isto tako nije sigurna od kuda krenuti, gdje potražiti inspiraciju i ideje te kako pronaći profesionalce uz koje će sve želje biti moguće i ostvariti. Ali danas se živi u vremenu u kojem se na dodir ekrana otvaraju brojne mogućnosti, zato prije svega dragi mladenci, odredite datum vjenčanja, pripremite okvirni budžet i započnite razgovor o stilu i temi vjenčanja. Jer Instagram, Pinterset, Story vjenčanja – obiluju idejama u koje je lako zaljubiti se, ali koje također morate prepoznati baš kao vaše. Ideje dolaze i od vremena u kojem živimo, i za primjetiti je da se vjenčanja pod utjecajem pandemije mijenjaju, sve je više odličnih ideja za vjenčanja na otvorenom i na divnim lokacijama. Inspirirajte se lokacijama, prirodom, godišnjim dobom, omiljenom paletom boja, stilom koji volite u u ređenju prostora… prikupljajte ideje, razgovarajte, te slaganjem moodboarda vaše priče selektirajte stil i detalje koji su baš vaši, koji opisuju vas osobno ali i kao par.

Od velike pomoći može biti i potraga za detaljima kroz stilske odrednice koje se u vjenčanjima prepoznaju pod nazivima glam, boho, klasični i slično, te pretragom tih pojmova vi ćete biti u prilici više naučiti o pojedinom stilu ali i prepoznavanju vaših želja.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Justin Alexander Bridal

Sve za vaše vjenčanje