Vaš najdraži (i najbolji) časopis Cosmopolitan i Hugo’s Bar, zajedno s udrugom eSTUDENT organiziraju najluđi party ove sezone – S-Budget Cosmopolitan Brucošijadu, 27. listopada od 21 sat, u Hugo’s baru, Jarunska 5, Zagreb.

Jedinstvena i prva brucošijada u organizaciji Cosma apsolutno je event o kojem će se duuuugo pričati (i uspoređivati s drugima) no garantiramo vam da nam nitko neće biti ravan! Jer osim izbora Cosmo kraljice stila, obećajemo vam hrpu vrijednih poklona; od nagrada za najbolje čagere, darivanja najspretnijih u kvizovima i testu iz anatomije, a očekuju vas i predstavljanja novih fashion i beauty trendova te nagrada za fotku koja će tijekom partyja srušiti Instagram.

Naravno, sve to začinjeno flertanjem i dejtanjem (na vlastitu odgovornost) jamči najbolji (i najluđi) party.

Ulaznice možete dobiti kupnjom novog broja Cosmopolitana ili direktno u Hugo’s Baru.

Hugo’s Bar je mjesto koje rado posjećujemo radi prekrasnog interijera, vrta, odlične kave, velikog izbora pića, super noćnih provoda i odličnih evenata. Hugo’s i njegov Garden otvoren ovog ljeta zadivit će vas ambijentom, uređenjem i detaljima. Osim originalne barske priče i gina na više od 300 načina, te vikend programa uz latino ritmove renomiranih zagrebačkih DJ-a, Hugo’s je specijaliziran za stvaranje iznimnih događaja i proslava za privatne i korporativne klijente. Ako još niste bili u prekrasnom Hugo’s Baru na adresi Jarunska 5, onda definitivno morate doći na Cosmo Brucošijadu i obavezno se pripremite za photo session u ovom fotogeničnom baru.

 

Sve za vaše vjenčanje