Bilo da je ona moderna ili ekscentrična, otmjena ili jednostavna, okrenuta prema vedrim i žarkim bojama ili voli nježnu ženstvenost – Carpisa kolekcija ima sve za svaku ženu!

Carpisa kolekcija za proljeće i ljeto vjerno prati ženu tijekom svakodnevnih aktivnosti; ženu koja ne odustaje od trendi i suvremenih detalja. Bilo da je moderna ili ekscentrična, otmjena ili jednostavna, okrenuta prema vedrim i žarkim bojama ili voli nježnu ženstvenost – Carpisa kolekcija ima sve! Posebna pozornost pridana je oblicima i formama, s naglasom na materijale, ali i boje koje stvaraju pokret i donose neočekivane kontraste.

 Izdvajamo ključne inspiracije

Daily cool: modni dodaci osmišljeni za suvremene žene koje jedan model torbe žele koristiti u više prilika. Stoga u ovoj liniji mogu pronaći modele koji će odgovarati svim dnevnim, casual prigodama, ali će se i savršeno uklopiti u styling za večernji izlazak.

Art appeal: ključna riječ je boja, jer je riječ o modelima namijenim svima onima koji se žele oprostiti od zime i što prije prigrliti proljeće, ponosno noseći vedre i žive boje.

Romantic queen: stvorena za emocionalne romantičarke. Privjesci u obliku srca kombinirani s nježnim bojama i toplim materijalima idealna su kombinacija za svaku romantičnu kraljicu!

Country glam: prirodne, meke, zemljane ili boje neba za one koje žive slobodno i punim plućima. Rese, meko šivanje i strukture stvorene su za moderne pripadnice nježnog spola koje vode brigu o modnim detaljima.

CARPISA_PE_2015-0910 DEF-ok CARPISA_PE_2015-1291def_lowrez

Sve za vaše vjenčanje