Na vrlo atraktivan način, na poečtku godine od koje očekujemo više od one iza nas, u trend se vratila ideja nošenja raskošnog nakita! I sve to zahvaljujući seriji Bridgerton!

Savladali smo likove, odnose, društvene norme i potrebu za društvenim šuškanjima kroz prvu sezonu ove atraktivne serije. Zaljubili smo se u regency modni stil. Sada je vrijeme da se okrenemo nakitu! Jer upravo kroz doživljaj nakita mi smo u prilici naučiti nešto više o stilu s početka 19. stoljeća, ali i potknuti same sebe da nam nakit (opet) postane važan. I bez obzira što nam možda svakodnevica i nije dovoljno motivirajući razlog za odabir sjajnih primjeraka nakita, mi se veselimo budućim vjenčanjima, jer to je i više nego dobra prilika.

Jer vjenčanja su prilika za oživljavanje ideje balova, nošenja raskošnih haljina, prilgoda u kojoj je kruna apsolutno dobodošla! A što smo to posebno zavoljeli u Bridgertonu? Dijamantni nakit, rubin crvenu u kombinaciji sa zlatom, raskošne ogrlice, vintage viseće naušnice, veliko prstenje koje se nosi preko svilenih rukavica, biserne perle, krune, tijare… Malo eskapizma čini se kao i više nego dobar začin budućim vjenčanjima, zato zavirite u fotografije!

 

Tekst M.R.

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje