Zima nam je u punoj ljepoti zakucala na vrata te uputila poziv da zavirimo iza kulisa savršenih za bajkovita zimska vjenčanja. Zavirite i vi, te otkrijte čarobnu priču.

Nova sezona vjenčanja je pred nama i mogla bi biti bogatija nego ikad. Brojna vjenčanja planirana prošle godine morala su biti odgođena, ali vjerujemo da će 2021. godina biti bolja prema nama. Iako većina parova želi proljetno ili ljetno vjenčanje te se termini u hotelima i restoranima popunjavaju brzinom svjetlosti, zimski wedding editorijal Fidelio Tailored Clothing tima mogao bi vas inspirirati da promijenite mišljenje i svoju ljubavnu priču pretvorite u pravu zimsku bajku.

Vjenčani outfit inspiriran Sankt Peterburgom i raskošnim ruskim vjenčanjima savršeno se uklopio u dvorac Stara Sušica. Ovaj povijesni dragulj Gorskog kotara u netaknutoj stoljetnoj šumi idealna je scenografija za glamurozno zimsko vjenčanje. Fidelio crne smoking hlače i baršunasti sako tamne ljubičaste boje s crnim reverima vjerno su predstavili luksuz i eleganciju dvorca, nadopunjujući se savršeno s nježno rozom Biba vjenčanicom ukrašenom perlama te bijelim krznom, šubarom i vintage rukavicama.

Iako je snimanje ovog editorijala obilježeno snježnim pahuljama, s fotografija zrači isključivo toplina i ljubav, pa neka vam ove bajkovite fotografije budu inspiracija za savršene vjenčane outfite i najljepše zajedničke uspomene.

Tekst Ines Matić Matešković

Fotografije La Vie Studio

Odijela Fidelio Tailored Clothing / Haljine Biba vjenčanice / Frizura Karla Benić 4look bio eco; Gentlemen’s Shop / Make up Gea Glažar 4look bio eco

Sve za vaše vjenčanje