Vjenčanja slavnih, posebno vjenčanja pripadnika aristokracije uvijek privlače pažnju a ovo je ono koje se pamti

Prije šest godina održalo se jedno od najglamuroznijih vjenčanja europske aristokracije, ono Pierre Casiraghija, princa od Monaka, unuka slavne Grace Kelly, i Beatrice Borromeo, članice jedne od najstarijih aristokratskih obitelji Italije. A samo vjenčanje nije bilo klasična jednodnevna proslava već event koji je započeo početkom 2015. i to civilnom ceremonijomu Monaku te proslavom za 700 uzvanika u palači Grimaldi te u Hotel de Paris u Monte Carlu, a domaćini proslave bili su prinčeva majka, princeza Caroline i ujak, princ Albert od Monaka.

Trenutak za pamćenje je fotografija na kojoj je mladenka zabljesnula u ružičastoj haljini s potpisom Valentino (dizajn potpisuju Maria Grazia Chiuri i Pierpaolo Piccioli), u haljini koja je bila tek najava haljina koje je mladenka odabrala za buduće proslave vjenčanja. Jer samo nekoliko mjeseci kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje, i to na sjeveru Italije na otočiću na jezeru Maggiore, u vlasništvu obitelji Borromeo. Samoj ceremoniji prisustvovao je uzak krug obitelji i prijatelja dok se 600 uzvanika pridružilo proslavi na drugom otoku, onom Rocca d’Angera.

A lijepa je mladenka zablistala u nekoliko vjenčanica, pa je za samu ceremoniju odjenula čipkastu vjenčanicu s čarobnim zvonolikim rukavima i raskošnim velom s potpisom Giorgio Armani Privé , dok je za večeru dobrodošlice dan ranije nosila haljinu Alberte Ferreti.

Za proslavu vjenčanja odabrala je Armani vjenčanicu bez rukava, laganog volumena s čarobnim plaštom koji se spuštao s ramena, u vrlo antičkom stilu. Najljepši detalj ipak je bio mladenkin široki osmijeh, te činjenica da je za sveoje vjenčanje (vjenčanja) odala priznanje talijanskim brendovima visoke mode. A svi ti detalji i ovo vjenčanje čini nezaboravnim i modno atraktivnim bez obzira na to koliko je godina prošlo.

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje