Royal Style in the Making naziv je izložbe koja se priprema za početak srpnja u Londonu a na kojoj će se moći vidjeti i raskošna vjenčanica Lady Di

U Londonu, u Kensington Palace, ovog se ljeta otvara posebna izložba. Pod nazivom Royal Style in the Making ova će izložba koja će ukazati na neke od top britanskih dizajnerskih imena koja su niz godina radila i na modnom doživljaju kraljevske obitelji kroz dvadeseto stoljeće. A haljina koja će zasigurno biti razlogom za posjet izložbi brojnim posjetiteljima zasigurno je vjenčanica princeze Diane, za čije su izlaganje prinčevi William i Harry dali dozvolu. Haljina koju je Lady Di odjenula na vjenčanju 29. srpnja 1981. dizajnersko je djelo koje potpisuju Elizabeth i David Emanuel, a koja je zadnji put bila izložena prije 25 godina.

Bez obzira na uvijek nove trendove i promjene u vjenčanoj modi upravo je ta haljina ona koja se pamti a posebno je zanimljiva i činjenica da je izlaganje ove vjenčanice samo jedan od načina kojima će se ove godine obilježiti 60. rođendan Lady Di koji bi da je živa slavila 1. srpnja. Izložba se otvara 3. srpnja i ulaznice je moguće kupiti online preko Historic Royal Palaces. Ukoliko vam se pruži prilika, posjetite izložbu te doživite ljepotu ove vjenčanice uživo.

Skica slavne vjenčanice

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje