Vjenčanica starija od četiri desetljeća savršen je odabir za ovo vjenčanje

Ovo je stvarna priča i to vezana uz vjenčanje brata Kate Middletone, Jamesa Middletona i Alizee Thevenet. Kasno ljetno vjenčanje održalo se u Francuskoj i to nakon čak dva odgađanja uslijed situacije s pandemijom koronavirusa. Ali čarobna lokacija te royal uzvanici u ovoj su priči malo manje važni jer pažnju je privukla mladenka koja je za svoje vjenčanje odjenula ni više ni manje vjenčanicu u kojoj se njezina svekrva, Carole Middleton, Jamesova mama, udavala u lipnju 1980. Haljina stara 41 godinu savršen je “nešto posuđeno i nešto staro” detalj, ali i detalj koji iskreno spaja mladenku i mladoženjinu obitelj. Ideja za odjenuti upravo tu haljinu došla je z avrijeme lockdowna i odgađanja prvog termina planiranog vjenčanja jer kada ju je Alizee prvi put vidjele i odjenula – zaljubila se u savršeno jednostavan model vjenčanice.

Haljina napuštenih ramena savršeno se uklopila u opušteno vjenčanje na otvorenom ali i uz ležerno elegantni modni look mladeženje, a kako par još nije javno objavio fotografije vjenčanja, vjenčanicu možete otkriti u priču koju ekskluzivno donosi Hello magazin.

Vjenčanju je prisustvovala mladoženjina sestra Kate Middleton, vojvotkinja od Cambridgea, u pratnji princa Williama i djece, princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

 

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Profimedia

Sve za vaše vjenčanje