Slavni bračni par, Justin Bieber i Hailey Baldwin brak su sklopili vjerskom ceremonijom u rujnu 2019., godinu dana nakon sklapanja građanskog braka. Sve se to dogodilo daleko od očiju javnosti na raskošnom hotelskom imanju u Južnoj Karolini. Vjenčanje je planirano i održano u tajnosti tako da prve fotografije koje su došle u javnost bile su one koje je sam par i objavio. Samo slavlje je trajalo tri dana, započelo je večerom dobrodošlice uz vrhunsku roštiljadu i već je tada sve obećavalo da će to biti zabava za pamćenje.

Lijepa Hailey je za vjenčani vikend odabrala čak četiri vjenčanice – u haljini Vivienne Westwood zabljesnula je na prvoj večeri a za samu ceremoniju odabrala je vjenčanicu koju je dizajnirao Virgil Abloh za Off-White i koja je izazvala brojne komentare. Čipkasta vjenčanica sirena kroja s dugačkim rukavima i napuštenim ramenima te duboko otvorenim leđima bila je ostvarenje snova lijepe Hailey koja je svoju zahvalnost javno iskazala slavnom dizajneru objavom fotografije na Instagramu. A upravo je ta fotografija izazvala brojne reakcije jer uz vjenčanicu mladenka je nosila i raskošni veo s izvezenim stihom “TIL DEATH DO US PART”. Za proslavu je odjenula i atraktivnu bijelu haljinu koja se vezala oko vrata, s potpisom Ralph&Russo. Nedugo nakon toga iznenadila u novoj haljini, ovaj put s potpisom Vere Wang u kombinaciji sa savršenim Jimmy Choo sandalama koje je zamijenila tenisicama kako bi u potpunosti uživala u plesu i zabavi. Justin je pri svom modnom odabiru ostao vjeran modnoj kući Celine i dizajnerskom stilu Hedi Slimane.

Vjenčano prstenje izrađeno je u Tiffany & Co, Hailey je odabrala kombinaciju klasičnog prstena i prestena s dijamantima V oblika (što se savršeno povezalo u cjelinu sa zaručničkim prstenom), dok se Justin odlučio za klasičan vjenčani prsten od 18K zlata, širine 4,5 mm. I to prsten koji vjerovali ili ne košta manje od 1000 američkih dolara.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Profimedia

Sve za vaše vjenčanje