Jedno je sigurno – pandemija nije uspjela zaustaviti ljubav jer sve se više parova odlučuje za zaruke i trendi zaručničko prstenje

Zaruke su potvrda ljubavi dvoje ljudi te najava namjere vjenčanja, a u ovim izazovnim vremenima sve je očitija potreba za drugačijim, impresivnijim primjercima zaručničkog prstenja. I dok vjenčanja prate brojni izazovi, čin zaruka je u uzlaznom trendu, jer zaručiti se možete unatoč svim nametnutim ograničenjima. A ima li boljeg početka vaše zaručničke priče od savršenog prstena?

Zlatar Koci Frankopanska

Što se nosi? Zaručničko prstenje više se ne bira samo s obzirom na veličinu kamena ili boju zlata jer nosi se osobnost, komad sa značenjem. To znači da se više pažnje pridaje istraživanju i dizajnu savršenog prstena. Potvrđuju to i primjerci zaručničkog prstenja slavnih, posebice onaj popularne Ariane Grande. Pjevačica je s ponosom na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju impresivnog prstena s velikim dijamantom i bisernom perlom, za čiji je dizajn odgovoran njezin sada već suprug, a zamišljen je kao spoj dviju osoba u jedan savez, što je tako romantično.

Roginić zlatarnica i draguljarnica

U trendu je i prstenje sa skrivenim detaljem, s porukom koju znaju samo zaručnici, s obiteljskom pričom, naslijeđeno, vintage, prstenje bez dijamanta, kao i ono s velikim impresivnim primjercima u raznim bojama… Nosi se i klasika, i to u sve češćem odabiru klasičnog oblika dijamanta, ali i kamenčića atraktivnih boja. Povećan je interes za smaragdom, akvamarinom, morganitom (sjećate li se divnog zaručničkog prstena s morganitom glumice Lily Collins?), citrinom… jer estetika je nezaobilazan detalj pri odabiru zaručničkog prstena.

Zlatrane Rodić
Zlatarne Koci Ozaljska

A odlična ponuda zaručničkog i vjenčanog prstenja očekuje vas na Festivalu vjenčanja “Reci DA” koji će se održati 20. i 21. studenoga 2021. na novoj atraktivnoj lokaciji u Family Mallu, Škorpikova 11b u Zagrebu, gdje vas očekuju i vrsni zlatari.

ZLATAR KOCI – Frankopanska

ZLATARNICE RODIĆ

ZLATARNE KOCI – Ozaljska

ROGINIĆ ZLATARNICA I DRAGULJARNICA

Family Mall (ex Solidum) svojim zanimljivim konceptom, najvećim izborom trgovina namještajem u regiji, zabavnim sadržajima i ugostiteljskim objektima privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Prostire se na više od 32.000 m² prodajne i zabavne površine te posjeduje dva velika besplatna parkirališta sa 780 parkirnih mjesta. Broj izložbenih prostora na događanju bit će ograničen sukladno prostoru i epidemiološkim mjerama.

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Story vjenčanja / otvorna fotografija Zlatarne Koci Ozaljska

Sve za vaše vjenčanje