Modne kolekcija vjenčanica još su zanimljivije zahvaljujući jednom modelu – mini vjenčanici

Volite li mini haljine a planirate vjenčanje odlična je novost da je upravo mini dress jedan od top trendova ovogodišnjih vjenčanja ali i vjenčanja u 2022. Zahvaljujući pandemiji brojni su se dizajneri okrenuli dizajniranju vjenčanica savršenih za ljetna vjenčanja, mini urbana slavlja, destinacijska vjenčanja, pa haljine do koljena ili one još kraće nalaze svoje mjesto u svakoj kolekciji, te bez obzira na dužinu i količinu tkanine od koje su izrađene predstavljaju mala umjetnička djela.

Oscar de la Renta

Često inspirirana modnim ikonama i ikoničnim modnim razdobljima mini vjenčanice privlače mladenke koje ne robuju ideji klasične vjenčanice, ali koje znaju i u mini verziji istaknuti ženstenost i čar. Mini vjenčanice se odlično nose kako uz visoke potpetice tako i uz trendi balerinke, a važno je istaknuti kako mini voli maksi dojam koji možete postići velikim velom, rukavicama, mašnama…

Ines di Santo

Ovaj modni trend rado nose i poznate modne influencerice te celeb zvijezde, što je potvrdila i Lily Allen nezaboravnim mikro vjenčanjem u jeku pandemije!

Anne Barge

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Story vjenčanja press / otvorna fotografija, vjenčanica Alexandra Grecco

 

Sve za vaše vjenčanje