Malim savjetima do savršenih fotografija

Koliko je važna pažljivo odabrana odjeća za ljepotu fotografija vaših zaruka vidljivo je na brojnim lijepim fotografijama koje nas inspiriraju. A ljeto je posebno godišnje doba koje zbog svojih posebnosti traži udobnu i prozračnu odjeću, a opet zaruke zahtijevaju odjeću koja će biti prikladna tako važnom događaju. Savjet fotografa je od velike važnosti, zato razgovarajte dovoljno unaprijed sa svojim fotografom i o modnim opcijama.

Uskladite ih s mjestom fotografiranja, osobnim stilom, dobom dana ali i preporukama. Pa je tako važan savjet da djevojke razmisle o lepršavim haljinama. Jer osim što su ugodne za nošenje one pružaju i osjećaj pokreta na samoj fotografiji. Dobro pristaju različitim tjelesnim građama što ih i čini jednom od najboljih modnih opcija. Vezano uz odabir boja i motiva preporuka su neutralne boje, nježne nijanse ružičaste, sivo plave, zagasito zelene, krem i naravno sve nijanse bijele boje. Također je savjet da ne pretjerujte s motivima, nježni akvarel motivi su dobrodošli ali nikako snažni grafički print detalji.

Za dečke vrijedi preporuka modne jednostavnosti – bijeli T-shirt ili košulja u kombinaciji s trapericama ali i lagana ljetna odijela svjetlih nijansi. Za klasičare tu je i uvijek odlična kombinacija tamno plave, bijele i zlatnih detalja ali i preporuka da modni odabir uskladite kao par.

 

TEKST Martina Rafaeli

FOTOGRAFIJE Mihoci Studios

Sve za vaše vjenčanje