U prepoznatljivom stilu brenda, Gray bridal nastavlja kreirati elegantne, unikatne i efektne vjenčanice za sve one buduće mladenke koje su u potrazi za savršenom vjenčanom haljinom u kojoj će se osjećati posebno na najbitniji dan u životu. Gray bridal za 2020. donosi novu classic kolekciju prepunu elegantnih vjenčanih haljina, raznih krojeva i stilova…

Već iz naziva classic može se shvatiti kako je riječ o bezvremenskim vjenčanim haljinama, čistih linija i krojeva, sa zanimljivim decentnim detaljima. Inspirirani prozračnim i jednostavnim tkaninama, te uvijek efektnom čipkom koja je prožeta svjetlucavim ljuskicama i perlama, brend fokus kolekcije stavlja na ženstvenost.

Koketira s figurom, i krojevima ističe ono najbolje na svakoj ženi, istovremeno vodeći računa o sofisticiranosti i eleganciji. Gray mladenka je jednostavna djevojka koja voli biti drugačija, sklona je modnom eksperimentiranju i svojim stilom voli ostaviti dojam.

Kod odabira vjenčane haljine prije svega želi ostati svoja – posebna i drugačija,  elegantna i ženstvena… Uvijek bira praktičnost, nesputanost i udobnost, tri najbitnije stavke o kojima Gray bridal vodi računa kod kreiranja svake vjenčanice.

Velika pažnja usmjerena je na krojeve koje sami izrađuju i prilagođavaju svakoj mladenki jer žele da se u vjenčanici koju izabere osjeća prirodno.

Detalji su ključni dodatak jednostavnih haljina, a ove sezone oni dolaze u obliku zlatnih i srebrnih tankih remena koji naglašavaju struk i dodatno ističu kroj vjenčanice, ali i predimenzioniranog ručno rađenog cvijeća koje će svakoj vjenčanoj haljini dati ‘statement’ prizvuk.

Osim bijele boje, kolekcijom se prožimaju neodoljivi tonovi pastelno roze, nijanse pudera i prljavo bijele, sve odreda nijanse koje su već sezonama veliki hit u svijetu vjenčanica.

Sve novitete vezane uz Gray bridal možete pratiti na društvenim stranicama Facebooku i Instagramu, a informacije o terminima možete dobiti putem maila na studio.gray.osijek@gmail.com

 

TEKST Gray Bridal / Ana Bacinger

FOTOGARFIJE Marcijuš Weddings

Sve za vaše vjenčanje