Krajem 2020. zanimanje javnosti pobudila je najava snimanja filam Ridleya Scotta o Mauriziju Gucciju a novu dozu oduševljenja javnost je dobila kroz uvid u prve setove. Jednom rječju – Lady Gaga oduševljava

Film koji privlači veliku pozornost spaja najzanimljivije od života slavne obitelji – obiteljsku dramu, čarobnu Italiju, visoku modu i zločin, a sve začinjeno izvrsnom glumačkom postavom! A uz bok Adamu Driveru, Jaredu Letu, Jeremyju Ironsu i Alu Pacinu tu je i Lady Gaga. Priča je to o ubojstvu Maurizija Guccija, unuka osnivača modne kuće Gucci, a Lady Gaga će u filmu glumiti Patriziu Reggiani, bivšu Guccijevu suprugu optuženu za organiziranje njegova ubojstva nakon što ju je ostavio. Djeca su joj postupke opravdavala operiranim tumorom na mozgu, mediji je predstavili kao osvetničku crnu udovicu, a zbog ubojstva je odslužila 18 od prvotnih 29 godina zatvora.

A ono što posebno oduševljava su prvi kadrovi i dojmovi sa filmskog seta na kojem je Lady Gaga zablistala u kombinacijama talijanskih dizajnera. Njezini skijaški lookovi s bisernim niskama oduševljavaju dok Adam Driver odjeven u bijelu pletenu dolčevitu lomi srca. Premijera se očekuje 24. studenog, a u međuvremenu uživamo u kadrovima s autentičnih lokacija! House of Gucci!

Tekst M.R.

Fotografije Profimedia

 

Sve za vaše vjenčanje