Rujan 2021. pamtit ćemo po izuzetnom modnom događaju za svijet vjenčane mode

Vjerovali ili ne, slavni Gimabattista Valli u svijet vjenčanja ulazi raskošnije nego ikada do sada – i to prvom capsule kolekcijom vjenčanica pod nazivom LOVE a koja će i službeno biti dostupna od 9. rujna. I dok uz ime ove haute coutue modne kuće uglavnom vežemo Ready-to-Wear i Haute Couture kolekcije ova će modna priča zasigurno dodatno staviti ovo dizajnesrko ime u fokus budućih mladenki koje vole modu. Predstavljeno je 17 modela a kolekciju uz očekivane linije haljina s naglašenim volumenom i puf dojmom čine i mini vjenčanica te izuzetno odijelo. Neodoljivi su i detalji poput velova, sandala i uresa, ali i boje vjenčanica!

A ova je kolekcija samo jedna od potvrda koliko je svijet vjenčane mode u trendu i koliko je slavnim dizajnerskim imenima zanimljivo i važno kreirati vjenčanice za veliko globalno tržište koje se napokon budi iz sna izazvanog pandemijom.

Krenite u modnu šetnju jer predstvaljamo vas svih 17 modela kolekcije LOVE a zanimljivo je kako svaki od modela nosi naziv po nekom cvijetu!

 

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Gimabattista Valli

Sve za vaše vjenčanje