U čemu je tajna dobro odjevenog mladoženje? U savršenom odijelu, ali i vrijednim savjetima

U posljednjih godinu dana mnogo se toga promijenilo, ali nisu sve promjene imale negativan predznak. Zbog pandemije su, nažalost, odgođena brojna vjenčanja ili su pak mladenci odlučili svoj najvažniji dan obilježiti na drukčiji način, manjim vjenčanjem u krugu najbližih prijatelja ili pak ceremonijom na posebnoj lokaciji. Sve je to utjecalo i na mušku modu, odnosno na stil mladoženje, pa napokon možemo reći da mladoženja više nije sporedan, misleći, naravno, na njegovu odjevnu kombinaciju i modni izričaj. Kako bi ste lakše odabrali savršenu modnu kombinaciju za dan vjenčanja, u nastavku donosimo pet ključnih stilskih savjeta mladoženjama koji svoje sudbonosno „da“ planiraju izreći ove godine.

  1. Uskladite stil odijela s vjenčanicom buduće supruge, ali i lokacijom te temom vjenčanja
  2. Zaboravite tamne boje i prepustite se vedrini pastelnih nijansi
  3. Izbjegavajte snježno bijele košulje ako vjenčanica vaše buduće supruge nije snježno bijela
  4. Posvetite pažnju detaljima
  5. Izradite odijelo po mjeri – zaslužujete to

A više o savjetima i modi za mladoženje vas očekuje na događaju sezone Festivalu vjenčanja “Reci DA” koji će se održati 20. i 21. studenoga 2021. na novoj atraktivnoj lokaciji u Family Mallu, Škorpikova 11 u Zagrebu gdje vas očekuju:

Galileo All For Men

Jeordie’s

Royal Black

Fidelio Tailored Clothing

 

 

Family Mall (ex Solidum) svojim zanimljivim konceptom, najvećim izborom trgovina namještajem u regiji, zabavnim sadržajima i ugostiteljskim objektima privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Prostire se na više od 32.000 m² prodajne i zabavne površine te posjeduje dva velika besplatna parkirališta sa 780 parkirnih mjesta. Broj izložbenih prostora na događanju bit će ograničen sukladno prostoru i epidemiološkim mjerama.

 

Tekst Story vjenčanja / Ines Matić Matešković

Fotografije Galileo

Sve za vaše vjenčanje