Inspirirani prirodom, eskapizmom, modnim avanturama – bio bi najkraći opis doživljaja nove kolekcije vjenčanica ovog modnog diva

Vodeći globalni luksuzni bridal brend, Pronovias, velikom svjetskom tržištu je predstavio novu kolekciju pod nazivom EDEN. Kolekciju potpisuje Alessandra Rinaudo, umjetnička direktorica brenda, koja kolekciju opisuje riječima: “Nakon nezamislivih okolnosti koje smo svi proživjeli, mladenkama želim ponuditi dozu eskapizma, priliku za osjetiti kako esencijalna ljepota dolazi iz prirode. Svaki model inspiriran je harmonijom koju prepoznajemo u prirodi, u elementima koji su mi posebno značili za vrijeme pandemije.”

Za istaknuti je kako kolekcija EDEN broji i veliki broj #WeDoEco haljina, održive modne inicijative Pronovias grupe, što je važan smjer u vjenčanoj modi, a od modela koji dominiraju kolekcijom za istaknuti su haljine sirena, balskog i A kroja, one koje su već na prvi pogled definicija bridal glamura,  nastale inspirirane prirodim krajolicima. Modeli odjeveni u svilu, organdij, šifon i saten, odišu prepoznatljivom Pronovias udobnošću i ženstvenošću. A nova kolekcija se ističe i po luksuznim detaljima kao što su voluminozne suknje, plaštevi, velovi, jer svi ti detalji vjenčanu modu čine savršenom bez obzira na doba dana i mjesto vjenčanja.

Predstvaljamo vam nekoliko odabranih modela iz kolekcija.

ANTELOPE
BAOBABS
BOHOL
COCORA
DANAKIL
FUMORALE
GEYSER
KOMODO
NAPALI

Tekst Martina Rafaeli

Fotografije Pronovias

Sve za vaše vjenčanje