Proljetno sunce, topliji te duži dani dovoljan su razlog da otkrivanje trendova koje ćemo rado ponijeti na stopalima ovog proljeća i ljeta

Bez obzira planirate li vlastito vjenčanje ili ste uzvanica na vjenčanju važan dio vašeg svečanog izgleda su i cipele. Pa nije na odmet zaviriti u trendove koji će vladati toplim mjesecima. Od brojnih ideja mi smo odabrali tri trenda koja se jednako dobro nose u svečanim kao i u casual druženjima i sigurno smo da će upravo ovi trendovi uskoro preplaviti i omiljene profile Instagrama.

Štrikano, heklano, mrežasto – omiljeni motiv za proljeće/ljeto 2021. dolazi u brojnim verzijama, od motiva do boja i načina vezanja

Gianvito Rossi
Bottega Veneta

Atraktivno i još atraktivnije – i klasična sandala i cipela na petu postaju trendi par kada im dodate top detalj ovog ljeta – detalj oko zgloba. Odabir je vaš.

Jimmy Choo
Amina Muaddi

Impresivne ali čvrste pete te snažne boje – ima li bolje ljetne cipele od one s visokom ali atraktivnom i stabilnom potpeticom? Ima! Takva cipela ali u impresivnoj boji! Garantirano podilazi svakoj modnoj kombinaciji.

The Attico
Salvatore Ferragamo

 

Tekst M.R.

Fotografije press

Sve za vaše vjenčanje