Cipelice za vjenčanje, bez obzira da li ste mladenka ili uzvanica, vrlo su važan detalj. Jer, i najjednostavnija haljina ili modna kombinacija uz atraktivne cipele dobiva na novoj dimenziji. Zato su nas posebno privukle cipele s potpisom Amine Muaddi. Sjajno, blještavo i tako drugačije! Amina Muaddi, nakon uspješne suradnje s Rihanninim brendom Fenty, za koju su osvojile nagradu, lansirala je novu kolekciju cipela u suradnji s Rihanninim navodnim dečkom A$APOM Rockyjem.

AWGE x Amina Muaddi donosi već prepoznatljive karakteristike Amininih “it” cipela – neobičnu potpeticu, seksi remenčiće koji se ovijaju oko nogu i kristale, no A$AP je u dizajn unio i svoje zaštitne znakove – leptira koji je hommage A$AP Yamsu i lance s kristalima koji su nadahnuti njegovim omiljenim nakitom.

Pomaknuti chic koji kombinira delikatnost Aminina dizajna i rap estetiku utjelovila je u kampanji Tina Kunakey, prekrasni model i supruga Vincenta Cassela, pletenicama i zlatnim “grillz” koji su A$AP-ov zaštitni znak.

Savršene za vjenčanja, ali i after wedding stilske kombinacije!

 

Tekst M.R.

Fotografije Amina Muaddi

Sve za vaše vjenčanje