Poklonice dobrih cipela u bogatoj novoj kolekciji Högl Shoe Fashiona teško će se odlučiti za svoje favorite, no jednoj liniji zasigurno neće odoljeti – onoj koju krase raskošni Swarovski kristali. Mali ili veliki, sasvim je svejedno jer najpoznatiji kristali u svijetu mode očaravajući su bez obzira na svoju veličinu, a na cipelama Högl ove ih jeseni ima u svim formatima i na svim pozicijama – od ukrasnih kopči do potpetica.

Ponosni na dugogodišnju suradnju s tvrtkom Swarovski u Höglu su odlučili dati obol toj obostranoj ljubavi cipela i kristala pa su novu kampanju za jesen/zimu snimili u muzeju Swarovski Kristallwelten. Nadaleko poznata austrijska znamenitost Swarovski Kristallwelten otvorena je 1995. u Tirolu povodom stote obljetnice postojanja tvrtke. Ovaj jedinstveni muzej kristala koji je do danas privukao više od dvanaest milijuna posjetitelja prošle godine je proširen i obogaćen novim atrakcijama koje ostavljaju bez daha.

Trendovski modeli cipela ukrašeni zavodljivim kristalima očekuju vas u trgovinama Högl u Ilici 12 i u Westgateu. Zablistajte ove jeseni!

High Class_Swarovski 1.499 knHigh Class_Swarovski 2.199 kn

Fotografije: Högl Shoe fashion

Sve za vaše vjenčanje