Savršena najava nove sezone vjenčanja upravo je ona modna. A kada sezonu najavljujemo novom domaćom bridal kolekcijom, uzbuđenje je veliko. A ako dodamo da se radi o veličanstvenoj boho kolekciji vjenčanica postajemo nestrpljivi. Zato, krenimo

Poznajete li brend Gray bridal? Dizajnerica Ivana Čizmadija ime je koje stoji iza vjenčanica o kojem ne govore samo domaće mladenke već i one diljem svijeta. Gray bridal nastavlja s iznenađenjima, ovaj put u razigranom boho stilu! Predstavljamo kolekciju zanimljivih, unikatnih i impresivnih vjenčanica za sve one buduće mladenke koje nisu klasične princeze, koje prate nove trendove i žele opuštenu, laganu i prozračnu haljinu koja ocrtava njihov karakter.

Vegas
Austin

Boho kolekcija je nastavak prethodnih boho kolekcija koja daje akcent razigranoj vjenčanici zanimljivih krojeva, detalja, resica, kombinacija različitih geometrijskih uzoraka. Inspirirani prozračnim i zanimljivim tkaninama, te uvijek efektnom čipkom koja je prožeta svjetlucavim ljuskicama i perlama, brend fokus kolekcije stavlja na ženstvenost. Koketira s figurom, i krojevima ističe ono najbolje na svakoj ženi, istovremeno vodeći računa o udobnosti i skladu detalja.

Dalia

Dallas
Dallas
Dallas

Detalji koje izabiremo uz vjenčanicu su ključni da bi se postigao boho izgled, pa je sama kolekcija obogaćena dominantnim nakitom, šeširima i kaubojskim čizmama. Oni mogu čak i jednostavnu haljinu pretvoriti u posebnu, primjer za to je cvijetni veo koji jednostavnu slip vjenčanicu pretvara u posebnu i zanimljivu kombinaciju.

Osim bijele boje, kolekcijom se prožimaju neodoljivi tonovi pastelno roze, nijanse pudera i prljavo bijele, sve odreda nijanse koje su već sezonama veliki hit u svijetu vjenčanica. Geometrijski uzorci, mjesec, zvjezdice, cvjetni uzorak začinjen detaljima i kombiniranim čipkama daju poseban i prepoznatljiv izgled haljini.

Nevada
Grace
Detroit

Sve novitete vezane uz Gray bridal možete pratiti na društvenim stranicama Facebooku/ Gray by Ivana Čizmadija i Instagramu/ @graybridal, a informacije o terminima možete dobiti putem maila nastudio.gray.osijek@gmail.com

Phoenix
Reno
Texas
Vegas

Tekst M.R. / Gray bridal

Fotografije Marina Vojnović / Marina loves photography

Sve za vaše vjenčanje