Cosmopolitan je za vas pripremio genijalan DAR, koji vas čeka na kioscima uz ljetni broj magazina. Predstavljamo vaš novi omiljeni dodatak – Uriage termalnu vodu u spreju od 50 ml. Počastite svoje lice i doživite pravo osvježenje

Što vam se sve nalazi u torbici ovoga ljeta? Osim hot bikinija za kojim se svi okreću i zanimljive knjige koja pruža bijeg u neki drugi svijet, nezaobilazna je i njega kože. Njega kože lica više nije samo trend, a zaštita lica prije, tokom i nakon izlaganja suncu je must! Svi mi već znamo da je SPF zlatno pravilo koje se ne preskače, no prave Cosmo djevojke upoznate su i s blagodatima termalne vodice.

Uriage termalna vodica pravi je spasitelj! Osim što djeluje protuupalno i umanjuje nelagodu, termalna vodica prirodno je bogata mineralima te oživljava umornu, osjetljivu kožu nakon brojnih beach partija i koktela. Klinički dokazano umiruje kožu, stoga još uvijek stignete popraviti stanje vaše kože nakon dugog i sunčanog ljeta! Osim što je zdrava, Uriage termalna vodica pokazala se kao odličan suputnik u svakodnevnoj njezi za fiksiranje šminke te osvježenje nakon depilacije i brijanja. Fresh and fabulous uz Cosmopolitan!

Darovi svim čitateljima uz Cosmopolitan!

Cosmopolitan donosi genijalne darove svima – birajte između bikinija, termalne vodice za osvježenje Uriage ili super knjige izdavačke kuće Stilus i uživajte u ljetnim danima i u rujnu. Cosmopolitan s darovima potražite na kioscima! A ovdje pročitajte koje vas teme čekaju u ljetnom Cosmu čiju naslovnicu krasi princeza popa Albina!

Sve za vaše vjenčanje