VELIKO ZBOGOM PODOČNJACIMA

Dr. Nikola Milojević „Injekcije će ubrzo zamijeniti kirurške skalpele“

Bez obzira na to jeste li u svojim dvadesetima ili ste ponešto stariji, posljednja stvar koju želite vidjeti na svom licu su veliki i tamni podočnjaci. Premda najčešće nisu znak za uzbunu, naprosto nas čine umornijima i starijima. Ponekad su posljedica načina života, a u nekim slučajevima je genetika „odradila“ svoj posao. S godinama se ovaj estetski problem samo povećava, budući da starenjem koža slabi, stanjuje se i spušta prema dolje, zajedno s masnim naslagama i atrofiranim jastučićima obraza. Bez obzira na razlog  pojavljivanja ovog neprijatelja svježeg izgleda, dr. Nikola Milojević svojim dugogodišnjim iskustvom u rješavanju ovog estetskog problema i s više od 6.000 uspješno izvedenih zahvata, usavršio je tretman nekirurškog uklanjanja podočnjaka. O imidžu dr. Milojevića govori i činjenica kako Google tražilica za tretman nekirurškog uklanjanja podočnjaka u ponudi prvo navodi njega, a u Europi se smatra broj jedan doktorom za ovakvu vrstu estetskih pitanja. Pored toga, u Engleskoj je još prije nekoliko godina zaradio titulu kralja botoxa što ga svrstava u elitno društvo stručnjaka za jedan od najizvođenijih estetskih zahvata danas.

dr-nikola-milojevic

„U našu zagrebačku i londonsku kliniku dolaze nam klijenti iz čitavog svijeta i – nakon zahvata koji traje samo 15 minuta – uvijek odlaze oduševljeni. Do nedavno se vjerovalo kako se korekcija očnih kapaka može ostvariti isključivo kirurškim zahvatom, a učinkovit tretman za uklanjanje tamnih kolutova ispod očiju nije ni postojao. Međutim, sve se to promijenilo uvođenjem neinvazivne estetske korekcije podočnjaka koja daje vidljive rezultate neposredno nakon tretmana, a njezin učinak traje 12 – 18 mjeseci. Upravo zbog rezultata i načina izvedbe ovakvih tretmana injekcije će vrlo brzo zamijeniti kirurške skalpele.“ – izjavio je dr. Nikola Milojević.

Nekirurško uklanjanje podočnjaka znači da se tretira područje ispod donjeg kapka te neposredno iznad kosti očne šupljine gdje se tankom iglom ubrizgava dermalni filer. Filer se potom pažljivo oblikuje masiranjem, a rezultati su iznimni i odmah vidljivi. Mnogu pacijenti su ugodno iznenađeni kada otkriju prednosti ovog jednostavnog zahvata, za koji, u većini slučajeva, analgetik nije niti potreban.

poliklinika-milojevic_prije-tretmana-nekirruskog-uklanjana-podocnjaka
Poliklinika Milojević prije tretmana nekiruškog uklanjana podočnjaka
poliklinika-milojevic_poslije-tretmana-nekirruskog-uklanjana-podocnjaka
Poliklinika Milojevic poslije tretmana nekiruškog uklanjana podočnjaka

Dodatna prednost nekirurškog uklanjanja podočnjaka jest korištenje biokompatibilnih materijala koji se u tijelu biološki razgrađuju na prirodan i siguran način te nestaju kada se u potpunosti reapsorbiraju. Na taj način, svjež i odmoran izgled postiže se minimalnim intervencijama, a ovom metodom se može riješiti većina problema s donjim kapcima.

Sve za vaše vjenčanje