Brojne priče, kako one riječima tako i make-up djelom za Story vjenčanja ispričala je naša stalna suradnica, vizažistica Petra Sever. Jer teme o ljepoti neizostavni su dio sadržaja brojnih budućih mladenki. Pa nije za čuditi što make-up koji svojim vještim rukama kreiraju profesionalni vizažisti vrlo često prati stigma nečeg nedostupnog, ekskluzivnog i dalekog, strogo rezervirano za blještave stranice modnih magazina ili tek pokoje svečano događanje kada si odlučimo priuštiti nešto posebno. No, da se profesionalnom make-upu može pristupiti iz drugačijeg ugla, upravo svjedoči nova, jedinstvena usluga na našem tržištu koju je osmislila make-up artistica Petra Sever. Nakon gotovo 10 godina predanog rada na domaćoj modnoj i beauty sceni, tijekom kojih je u svoj portfolio upisala nebrojeno mnogo naslovnica, editorijala i modnih kampanja te zauzela mjesto cijenjenog stručnjaka u svom području čiji savjeti uživaju veliko povjerenje, Petra je odlučila demistificirati domenu profesionalnog šminkanja i tržištu ponuditi nešto posve novo i drugačije.

Koliko ste puta make-up savjete tražili od prijateljica, raznih video tutoriala ili članaka u glossy magazinima, a svi su vam se prijedlozi činili nekako suviše generički, nedovoljno osobni i, kao takvi, gotovo pa neprimjenjivi? Koliko ste puta potrošili novac na nešto što ste impulzivno kupili samo da biste na kraju shvatili kako posjedujete proizvode koje nikad ne koristite ili ne znate što s njima? Upravo zato, nakon pomnog osluškivanja potreba svojih klijentica i spoznaje da usluga u takvoj formi ne postoji na hrvatskom tržištu, Petra je osmislila jedinstveni koncept koji približava beauty znanje ženama i čini ga dostupnijim, a sastoji se od pomno razrađenih usluga savjetovanja, edukacije i shoppinga.

Svaki od tri paketa beauty usluga nudi personalizirani i segmentirani pristup osobnom make-upu, a paketi se mogu kombinirati te prilagoditi potrebama i željama klijentice. Online savjetovanje namijenjeno je svima koji
imaju nedoumice i pitanja oko određenih beauty proizvoda, tehnika šminkanja ili, jednostavno, žele
preporuku profesionalnog vizažista. Osim savjetovanja, u ponudi je usluga edukacije i kreiranja osobnog
looka posebno prilagođenog stilu, karakteru i potrebama klijentice te fizionomiji lica, a Petra će ih naučiti
kako da svoje make-up lookove rekreiraju svaki dan.

Tu je i usluga beauty shoppinga. U iskustvo osobnog shoppinga uključeni su savjetovanje te pronalazak proizvoda koji odgovara željama i potrebama klijentice. U ovoj priči naglasak je na samom iskustvu i usluzi koja se prilagođava svakome, što dokazuje i činjenica da u suradnji s jednom od prvih i najstarijih hrvatskih parfumerija – parfumerijom Martimex, svaka klijentica ostvaruje određeni postotak popusta na jednokratnu kupnju tijekom prethodno najavljenog dolaska s Petrom. Martimexova ponuda beauty proizvoda pogoduje izuzetno širokoj paleti potreba i ukusa, a lokacija poslovnice u centru grada Zagreba i njezin interijer uvelike doprinose ideji osobnog shoppinga baziranog na povjerenju, privatnosti, posvećenosti i personaliziranom pristupu.


“Nakon dugogodišnjeg rada u branši uz koji se veže užurbani tempo života, poželjela sam se okrenuti
uslugama koje nude ponešto osobnije iskustvo, približiti beauty znanje ženama i učiniti ga dostupnijim
nego što je danas. Također, svojom uslugom želim ohrabriti ljude da koriste usluge stručnjaka u
segmentima u kojima to dosad nije bilo uobičajeno, te dugoročno proširiti spektar vizažističkog
djelovanja na hrvatskom tržištu”, izjavila je Petra Sever povodom lansiranja nove beauty usluge. Svoje
dugogodišnje klijentice Petra nagrađuje određenim pogodnostima na predstavljene pakete, a više detalja
o samim uslugama možete pronaći na web stranici https://www.petrasever.com/.

Sve za vaše vjenčanje